Ugrás a tartalomra

Szombaton fogadja otthonában a topolyai TSC a vranjei Dinamót

2017.10.05
22:02
2024.03.19
08:51
Forrás
Pannon RTV
A házigazda együttes kedvező eredményre, illetve sok szurkolóra számít a mérkőzésen.

A listavezető vranjei Dinamo csapatát fogadja szombat délután a topolyai TSC a szerb labdarúgó másodosztály nyolcadik fordulójában. Hat győzelem és egyetlen vereség - ezzel a mutatóval érkezik szombaton Topolyára a jelenlegi éllovas, vranjei Dinamo. A TSC együttesénél azonban nincs ok az aggodalomra, hiszen a kék-fehér együttes is mindössze egyetlen vereséget szenvedett el az eddigi hét fordulóban. A hazaiak, mint minden mérkőzésen, ezúttal is a győzelemre játszanak majd. Petar Kurćubić, vezetőedző, TSC: „Jól dolgoztunk ezen a héten. A játékosok között kiváló hangulat uralkodik. Látszik, hogy a maximumot szeretnék kihozni magukból, annak tudatában, hogy nem lesz könnyű legyőzni az első helyezettet, de ez a győzelem így édesebb lehet.”

A sajtótájékoztatón a csapatvezetés jó hírekkel szolgált a drukkereknek, ugyanis az előző hazai mérkőzéshez hasonlóan, mindössze 150 dinárért most is lesz majd szurkolói póló. Szabó Zoltán, sportigazgató, TSC: „Ingyenes lesz a belépő, de aki jegyet fog váltani, az kap a jegy mellé egy szurkolói pólót. Szóval folytatjuk az akciót, ami a leglényegesebb, és szeretnénk, ha minél több szurkoló jönne ki a mérkőzésre, mert szerintem a csapat megérdemli. Jól játszik a csapat, megmutatta a múltkori otthoni meccsen is, hogy tud több gólt is rúgni, és minél több a néző, annál jobb lesz a hangulat is a stadionban. Szeretném, ha minél többen jönnének ki a meccsre.”

A TSC és a vranjei Dinamo közötti labdarúgó-mérkőzést szombat délután három órakor játsszák Topolyán.

Topolya
TSC
Vranje
Dinamo
labdarúgás

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.