Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szombaton fogadja otthonában a topolyai TSC a vranjei Dinamót

2017-10-05
22:02
2017-10-05
22:16
Forrás
Pannon RTV
A házigazda együttes kedvező eredményre, illetve sok szurkolóra számít a mérkőzésen.

A listavezető vranjei Dinamo csapatát fogadja szombat délután a topolyai TSC a szerb labdarúgó másodosztály nyolcadik fordulójában. Hat győzelem és egyetlen vereség - ezzel a mutatóval érkezik szombaton Topolyára a jelenlegi éllovas, vranjei Dinamo. A TSC együttesénél azonban nincs ok az aggodalomra, hiszen a kék-fehér együttes is mindössze egyetlen vereséget szenvedett el az eddigi hét fordulóban. A hazaiak, mint minden mérkőzésen, ezúttal is a győzelemre játszanak majd. Petar Kurćubić, vezetőedző, TSC: „Jól dolgoztunk ezen a héten. A játékosok között kiváló hangulat uralkodik. Látszik, hogy a maximumot szeretnék kihozni magukból, annak tudatában, hogy nem lesz könnyű legyőzni az első helyezettet, de ez a győzelem így édesebb lehet.”

A sajtótájékoztatón a csapatvezetés jó hírekkel szolgált a drukkereknek, ugyanis az előző hazai mérkőzéshez hasonlóan, mindössze 150 dinárért most is lesz majd szurkolói póló. Szabó Zoltán, sportigazgató, TSC: „Ingyenes lesz a belépő, de aki jegyet fog váltani, az kap a jegy mellé egy szurkolói pólót. Szóval folytatjuk az akciót, ami a leglényegesebb, és szeretnénk, ha minél több szurkoló jönne ki a mérkőzésre, mert szerintem a csapat megérdemli. Jól játszik a csapat, megmutatta a múltkori otthoni meccsen is, hogy tud több gólt is rúgni, és minél több a néző, annál jobb lesz a hangulat is a stadionban. Szeretném, ha minél többen jönnének ki a meccsre.”

A TSC és a vranjei Dinamo közötti labdarúgó-mérkőzést szombat délután három órakor játsszák Topolyán.

Topolya
TSC
Vranje
Dinamo
labdarúgás

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.
09:53, Frissítve: 10:03

Juhtenyésztés: igen vagy nem?

Elégedetlenek a vajdasági juhtenyésztők, de bíznak abban, hogy a lassanként emelkedő árak miatt a jövőben is érdemes lesz birkák és bárányok tenyésztésével foglalkozni.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.