Ugrás a tartalomra

A szövetségi kapitány kijelölte a magyar labdarúgó-válogatott keretét

2020.11.02
19:16
Forrás
MTI
Két olyan játékos van, aki még nem lépett pályára a válogatottban

Marco Rossi szövetségi kapitány a soron következő három novemberi mérkőzésre kijelölte a magyar labdarúgó-válogatott keretét, amelybe ismét meghívót kapott Kleinheisler László és Gyurcsó Ádám. A 24 mezőnyjátékosból és három kapusból álló keretben két olyan játékos van, aki még nem lépett pályára a válogatottban - Hegedűs Lajos és Kecskés Ákos -, de kerettagok már mindketten voltak. A magyarok jövő csütörtökön Izland csapatát fogadják az Európa-bajnoki pótselejtező döntőjében, a győztes kijut a részben magyarországi rendezésű, 2021-re halasztott kontinensviadalra. Ezt követően három, illetve hat nappal Szerbia és Törökország válogatottját látják vendégül a Nemzetek Ligájában.

Marco Rossi
Foci EB
magyar válogatott

Most

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.