Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szkocsovszki László

Topolyára látogatott Nikolics Nemanja

2018.12.27
18:13
2018.12.27
18:19
Forrás
Pannon RTV
Topolyára látogatott Nikolics Nemanja, a zentai származású labdarúgó. A többszörös magyar, lengyel és amerikai gólkirály a fiatal focistákkal ismerkedett és számos jó tanáccsal látta el őket.

A csatár ezután megtekintette TSC Labdarúgó Akadémiát is.

A gyerekek tűkön ülve várták az Amerikai Egyesült Államokból hazatérő vajdasági focistát, Nikolics Nemanját. A vajdasági sportoló igazi példakép. A Chicago Fire labdarúgója egy rövid összefoglalót tartott eddigi karrierjéről, majd a gyerekek faggatták, amire Niko készségesen válaszolt. Természetesen közös fotó is készült. A fiatalok számára örök élmény volt a találkozó a sportolóval.

Kiss Viktor: „Nagyon jó érzés volt, és nagyon örültem, hogy találkoztam vele.”

Kocsis Damján: „Ő nagyon jó játékos. Nagyon jó, hogy ilyen jó játékosokkal találkozunk,és el tudja mondani az egész életét, hogyan építette fel, hogy a családja mennyit segített neki, hogy eljusson idáig.”

A zentai származású csatár szerint a topolyai sportlétesítmény mindenképpen segíti a vajdasági labdarúgók fejlődését. Nikolics Nemanja azt mondta, a gyerekeknek merniük kell nagyot álmodni.

Nikolics Nemanja, labdarúgó: „A gyerekeknek látniuk kell. Én is lehetek példa, vagy Dušan Tadić, aki szintén ebből a városból származik, neki is fantasztikus pályafutása van, és a gyerekek láthatják, hogy kisebb városból is fejlődhetnek, olyan dolgokat érhetnek el, amiről álmodtak. Szóval, ha kicsi és fiatal vagy, egyetlen egy dolog a világban, ami nem kerül pénzbe, az az álom. Mikor elmész lefeküdni, aludni, és becsukod a szemed, pontosan tudod, hogy mit akarsz az életben, és mi akarsz lenni, és ha nagyon sokat dolgozol érte, akkor a foci ezt vissza tudja adni neked, vagy akár a gyerekednek.”

Zsemberi János, a TSC Labdarúgó Klub elnöke egy szurkolói sálat és egy mezt ajándékozott a csatárnak. Palágyi Szabolcs, a klub vezérigazgatója pedig kiemelte, fontos, hogy a fiatal focisták találkozzanak befutott, sikeres labdarúgókkal.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC Labdarúgó Klub, Topolya: „Nagyon szeretjük őt, tényleg példaképe itt sok gyereknek és mivel zentai, van némi kötődésünk is. Sikerült a mai napra meghívni, hogy tényleg elbeszélgessen a gyerekekkel, hogy ők lássák a karrierjét, pályafutását, hogy hol kezdődött és jelenleg hol tart. Azt gondolom, hogy aki hallgatta őt, az akár felnőtt fejjel is meg tudott egyes dolgokat jegyezni. Ezért is fontos az ő jelenléte, akik innen Topolyáról, vagy Topolya környékéről jutottak el magas szintre, űzve a labdarúgást.”

A gyerekekkel való találkozó után Nikolics Nemanja megtekintette a TSC Labdarúgó Akadémiát.

Topolya
Nikolics Nemanja

Most

16:05, Frissítve: 16:12

Ma van a Fogamzásgátlás Világnapja

A Fogamzásgátlás Világnapján az Újvidéki Egészségház előadást tartott középiskolások számára, ahol a résztvevők megtanulhatták, hogyan éljenek felelősségteljes nemi életet és milyen módszerekkel védekezhetnek.

Népszerű

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.