Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Z.M.

A TSC vezeti a Szuperligát

2019.09.02
14:38
2019.09.02
17:00
Forrás
Szerbiai RTV, Vajdaság MA
Tovább szárnyal a TSC a szerbiai labdarúgó Szuperligában. A topolyai együttes a Vojvodina után a Partizantól is elhozott egy pontot és tovább tart a veretlenségi sorozata.

A fordulóig éllovas Vojvodina kikapott a címvédőtől, így az EB-selejzetők miatt bekövetkező szünetet követően a TSC listavezetőként várja a bajnokság folytatását.

Pannon RTV/Z.M.

A Vojvodina után a Partizan elleni mérkőzés volt a második nagy teszt az újonc számára. A Szabó Zoltán vezette együttes ezúttal is megállta a helyét és egy pontot csikart ki Belgrádban.

A topolyai együttes az első sípszó után azonnal meglepte a fekete-fehéreket, amikor Szilágyi ment el a jobb szélen, Duronjićhoz passzolt, akinek a beívelt labdájára Lukić érkezett jó ütemben és a léc alá bombázott.

Pannon RTV/Z.M.

A kezdeti sokkot követően a Partizan játékosai próbálták magukat nagyon gyorsan összekapni, de sem Lutovacnak, sem pedig Miletićnek nem jött össze a gólszerzés. Időközben a TSC-nek is sikerült összehoznia egy-két veszélyes támadást, mint például amilyen Szkoplják fejese volt Lukić szögletét követően.

A hazai együttes kihagyott helyzeteiből arra lehetett következtetni, hogy a vendégeknek sikerül megtartaniuk a vezetést a szünetre, ám ekkor Zdjelar szöktette meg Szadikot a bal szélen, aki kicselezte Antonityot, majd pedig Filipović kapus alatt a hálóba talált és a Partizan egyenlített.

A fekete-fehérek a második félidőben is ostromolták a TSC kapuját, de sem Szadik, sem pedig Miletić nem tudta a TSC hćlójába küldeni a labdát.

Lukić révén a TSC-nek is volt egy gólszerzési lehetősége, de Stojković kapus a helyzet magaslatán volt.

A Partizan utolsó helyzete közvetlenül az utolsó sípszó előtt volt, amikor a csereként beállt Ožegović puskázta el a lehetőséget, így a TSC hét fordulót követően is veretlen a ligában.

Pannon RTV/Z.M:

A házigazda fekete fehérek vezetőedzője nem volt elégedett az eredménnyel. Savo Milošević, vezetőedző, Partizan: „Minden elismerés mindkét csapat játékosainak a pályán nyújtottakért. Természetesen nem vagyunk elégedettek az elért eredménnyel, de a Kruševactól eltérően ezúttal a játékkal és a hozzáállással nem volt gond, annyi, hogy nem volt szerencsénk, hogy megszerezzük a második találatot is.”

Közel kéthetes szünet következik a bajnokságban, majd a TSC Zentán a Mačvát látja vendégül, a Partizan pedig a Proleterhez látogat.

szuperliga
TSC
Partizan
Topolya
labdarúgás
Belgrád

Most

22:03, Frissítve: 22:08

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.
19:20, Frissítve: 20:54

Kellene a hó a földekre

Hiányzik a hó a földekről. Január elején rekordokat döntött a szokatlanul enyhe időjárás. Ennek csak a gazdák nem örülnek, hiszen a hideg hiányában egyre több az áttelelő kórokozó, melyek a tavasz kezdetével azonnal károsítani kezdenek.

Népszerű

Egész pontosan kik igényelhetik a 100 eurót?

A 100 eurós támogatásra jogosult legfiatalabb polgárok azok, akik 2022. január 13-án, vagyis ma töltik be a 16. életévüket, a legidősebbek pedig azok, akik január 14-én töltik be a 30. életévüket.

Kombinált oktatás hétfőtől?

Hétfőn visszatérnek az iskolapadba a vajdasági általános iskolások – így határozott a járványhelyzetet követő tanügyi csapat.