Ugrás a tartalomra
Tanjug/Anton Vaganov/Pool via AP, File

Változott a BL-döntő helyszíne

2022.02.25
11:19
2022.02.25
11:28
Forrás
nso.hu
Mégsem Szentpéterváron, hanem Párizsban rendezik meg.
Tanjug/AP Photo/Dmitri Lovetsky, File

Elvette Szentpétervártól az idei labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjének rendezési jogát az Európai Labdarúgó-szövetség. Az UEFA döntése szerint a májusi finálé Párizsban lesz. Eredetileg a Gazprom Arénában rendezték volna a BL döntőjét, de az Oroszország és Ukrajna közötti konfliktus miatt az UEFA végrehajtó bizottsága rendkívüli ülésén a helyszínváltoztatás mellett döntött, és bejelentette, május 28-án Párizsban, a Stade de France-ban kerül sor a BL-fináléra.

Tanjug/AP Photo/Pavel Golovkin, File
foci
labdarúgás
BL-döntő
BL
döntő
Szentpétervár
Párizs

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.