Ugrás a tartalomra
Tanjug/Anton Vaganov/Pool via AP, File

Változott a BL-döntő helyszíne

2022.02.25
11:19
2022.02.25
11:28
Forrás
nso.hu
Mégsem Szentpéterváron, hanem Párizsban rendezik meg.
Tanjug/AP Photo/Dmitri Lovetsky, File

Elvette Szentpétervártól az idei labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjének rendezési jogát az Európai Labdarúgó-szövetség. Az UEFA döntése szerint a májusi finálé Párizsban lesz. Eredetileg a Gazprom Arénában rendezték volna a BL döntőjét, de az Oroszország és Ukrajna közötti konfliktus miatt az UEFA végrehajtó bizottsága rendkívüli ülésén a helyszínváltoztatás mellett döntött, és bejelentette, május 28-án Párizsban, a Stade de France-ban kerül sor a BL-fináléra.

Tanjug/AP Photo/Pavel Golovkin, File
foci
labdarúgás
BL-döntő
BL
döntő
Szentpétervár
Párizs

Most

08:39, Frissítve: 08:44

Ma még napos, holnap esős

Borongós és napos időszakok válthatják egymást térségünkben ma. Csak délután alakulhat ki gyenge eső helyenként.
07:59

Meghalt a bükki füvesember

94 éves korában meghalt Szabó György, a bükki füvesember. A gyógyteáiról és gyógynövényes cseppjeiről ismert bükki füvesember saját otthonában hunyt el.
21:55, Frissítve: 07:55

Incidens Koszovó északi részén

Tüntetés és lövöldözés volt Koszovó északi részén. Ma reggel pedig egy kézigránátot hatástalanítottak az illetékesek a választási bizottság irodájában, Észak-Mitrovicában. Sérültekről nincs hír.

Népszerű

Kedvezményt kapott, aki észszerűen fogyasztott

Sokan kétkedve fogadták a hírt, hogy amennyiben takarékoskodnak az árammal, októbertől kedvezményt kaphatnak a fogyasztásukra. Az októberi villanyszámlák megérkeztek, és kiderült, érdemes volt-e spórolni.