Ugrás a tartalomra

VB-selejtezők: Az albánok ellen javíthatnak a magyarok

2021.09.05
09:31
2021.09.05
09:39
Forrás
MTI
Az albániai Elbasanban csap össze a magyar és az albán labdarúgó-válogatott a jövő évi katari világbajnokság selejtezősorozatában. Mind a két csapat vesztes mérkőzés után készül a ma 18 órakor kezdődő mérkőzésre.

A magyar válogatott csütörtökön az angolokkal szemben vesztett 4:0-ra, míg az albánok a lengyel válogatottól szenvedtek 4:1-es vereséget. Az egymás elleni mérleg rendkívül kedvező: az eddigi hat mérkőzésen a magyar válogatott egy döntetlen mellett ötször nyert, és még gólt sem kapott az albán csapattól. A két együttes eddigi utolsó összecsapásán 2014 júniusában a magyarok Priskin Tamás góljával diadalmaskodtak.

Mivel két legnagyobb riválisával, Angliával és Lengyelországgal ősszel idegenben találkozik a magyar csapat, a továbbjutási remények életben tartásához, vagyis a pótselejtezőt jelentő második hely megszerzéséhez elengedhetetlen az Albánia, az Andorra és a San Marino elleni győzelem idegenben és hazai pályán is.

Magyarország
Albánia
vb-selejtező
labdarúgás

Most

17:13, Frissítve: 17:34

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.