Ugrás a tartalomra

Vereséget szenvedett a TSC a Crvena zvezdától

2021.03.03
17:22
2021.03.03
21:01
Forrás
Pannon RTV
3:1-es vendéggyőzelemmel zárult a topolyai TSC és Crvena zvezda labdarúgó csapatainak bajnoki mérkőzése Zentán.

A kevés helyzetet hozó és végül gól nélkül végződő első félidőt követően a Crvena zvezda három játékost is cserélt, aminek hamar meg is lett az eredménye, hiszen a kispadról beszálló Pavkov 5 perc múlva gólt szerzett. A TSC azonban gyorsan egyenlített. Gajić utolsó emberként a 16-oson belül szabálytalankodott, amiért a bíró büntetőt ítélt, a vendégek játékosát pedig kiállította. A 11-est Lukić értékesítette. Az izgalmaknak itt azonban nem volt vége. 10 perc múlva a Zvezda is büntetőhöz jutott, amit Kanga váltott gólra. Tomanović pedig idő előtt mehetett zuhanyozni, mivel a bíró őt is kiállította. Két perccel később Pavkov is eredményes volt, második találatát szerezte meg a találkozón. Ezzel kialakult a végeredmény a Crvena zvezda 3:1-re verte a TSC csapatát és továbbra is magabiztosan őrzi első helyét a Szuperligában.

Mladen Krstajić, vezetőedző, TSC: „Az első félidőben kiválóan játszottunk. Egyenrangú futball volt az első félidőben. A Zvezda próbálkozott és kockáztatott, így meg is szerezte a vezetést. Mi azonban gyorsan egyenlítettünk. A Zvezda piros lapja után bizakodó voltam, Lukićnak volt is egy jó próbálkozása. Utána jött a 11-es, ehhez nincs hozzáfűzni valóm, sosem foglalkoztam a bíráskodással. A Zvezda rutinosan végig játszotta a meccset és megérdemelten nyert.”

Szabadkán a Spartacus 3-2-re győzött a Mačva ellen. Dóró Alen Palágyi Szabolcsot, a TSC vezérigazgatóját kérdezte rögtön a meccs után.

TSC
Crvena zvezda

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.