Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Hassan Ammar, Pool

Verstappen már Szaúd-Arábiában világbajnok lehet

2021.12.03
13:30
Forrás
M4Sport
Nyugodtan várja a hétvégi Szaúd-arábiai Nagydíjat a pontversenyt vezető Max Verstappen, aki adott esetben pályafutása során először Forma–1-es világbajnokká is válhat a most debütáló versenyhelyszínen.

Két futammal a szezon vége előtt Verstappen nyolc ponttal vezeti a bajnoki tabellát riválisa, Lewis Hamilton előtt, adott esetben tehát már Szaúd-Arábiában világbajnok lehet. Ehhez huszonöt pontos, vagy annál nagyobb előnnyel kell távoznia a helyszínről.

A szabadedzéseket és a szombati időmérőt követően a futam vasárnap 18 órakor kezdődik.

Max Verstappen
Forma-1
Szaúd-Arábia

Most

17:30, Frissítve: 17:37

Vince-napi jóslat a Telecskai-dombokon

Bajsán is összegyűltek a borászok, hogy Vince-nap alkalmából vesszőt vágjanak, és megjósolják, hogy milyen lesz az idei év szőlőtermése a Telecskai-dombságon. A szőlőtermesztők errefelé is jó termésre számítanak.
17:24, Frissítve: 19:34

Vince-napi Borfesztivál és Borkóstoló Temerinben

Rossz bor nincs, csak jó, jobb és legjobb – tartja a mondás. Ezt Temerinben is hangsúlyozták. Sokak örömére a Temerini Kertbarátkörnek idén sikerült megrendeznie a nagy népszerűségnek örvendő Vince-napi Nemzetközi Borfesztivált és Borkóstolót.
16:24, Frissítve: 16:36

Meghalt Aki Rahimovski

A hír, hogy énekesük 67 éves korában elhunyt, a Parni Valjak egykori jugoszláv, majd horvát rockegyüttes közösségi oldalán jelent meg hivatalosan.
16:04, Frissítve: 16:33

Díjazták az év legjobb szerbiai edzőit

23. alkalommal adták át a szabadkai Yu Eco RTV szervezésében a múlt év legjobb szerbiai edzőinek járó sportdíjakat. Az egybegyűlteknek Pintér József, a médiaház igazgatója köszönte meg a szerbiai sport nemzetközi hírnevének öregbítését.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.