Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A Wolfsburggal csapnak össze a szabadkai lányok

2020-12-08
16:16
2020-12-08
16:35
Forrás
Pannon RTV
Bajnokok Ligája mérkőzést játszik szerda délután a Spartacus női labdarúgó csapata. A szabadkai együttesnek nem lesz könnyű dolga, hiszen a tavalyi finalista és kétszeres BL-győztes Wolfsburggal kell megmérkőznie.

A párharc első mérkőzését Szabadkán játsszák, a koronavírus miatt továbbra is nézők nélkül. A Spartacus már túl van az összecsapást megelőző utolsó edzésen. A hazaiakat erősítő Vajda Orsolya szerint nagyon nehéz feladat vár rájuk, de a Bajnokok Ligájában bármi megtörténhet. A Spartacus öt évvel ezelőtt egy 0:0-ás döntetlent már elért a német sztárcsapat ellen, most egy ettől is nagyobb meglepetésben bíznak.

 Vajda Orsolya, labdarúgó, Spartacus: „A szerencse nem kedvez nekünk az utóbbi években a sorsolásban. Mindig Európa 5-6 legjobb csapatát kapjuk ellenfélként. Öt évvel ezelőtt sikerült már a Wolfsburg ellen játszanunk. Most próbálunk jobb benyomást kelteni, nem szeretnénk annyira védekező játékot mutatni, mint annak idején. Nagyon várjuk a mérkőzést, optimista vagyok, hogy ha a Crvena zvezdának sikerült legyőzni a Liverpoolt, akkor mi is megtudjuk lepni a Wolfsburg csapatát.”

BL
Bajnokok Ligája
Spartacus
Wolfsburg
női
Szabadka

Most

17:10, Frissítve: 17:23

Megkapta az oltást Áder János

A magyar köztársasági elnök néhány nappal ezelőtt kapta meg az értesítést háziorvosától, hogy sorra kerül és kínai vakcinát ajánlott fel neki.
16:00, Frissítve: 17:43

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.