Ugrás a tartalomra

A Wolfsburggal csapnak össze a szabadkai lányok

2020.12.08
16:16
2020.12.08
16:35
Forrás
Pannon RTV
Bajnokok Ligája mérkőzést játszik szerda délután a Spartacus női labdarúgó csapata. A szabadkai együttesnek nem lesz könnyű dolga, hiszen a tavalyi finalista és kétszeres BL-győztes Wolfsburggal kell megmérkőznie.

A párharc első mérkőzését Szabadkán játsszák, a koronavírus miatt továbbra is nézők nélkül. A Spartacus már túl van az összecsapást megelőző utolsó edzésen. A hazaiakat erősítő Vajda Orsolya szerint nagyon nehéz feladat vár rájuk, de a Bajnokok Ligájában bármi megtörténhet. A Spartacus öt évvel ezelőtt egy 0:0-ás döntetlent már elért a német sztárcsapat ellen, most egy ettől is nagyobb meglepetésben bíznak.

 Vajda Orsolya, labdarúgó, Spartacus: „A szerencse nem kedvez nekünk az utóbbi években a sorsolásban. Mindig Európa 5-6 legjobb csapatát kapjuk ellenfélként. Öt évvel ezelőtt sikerült már a Wolfsburg ellen játszanunk. Most próbálunk jobb benyomást kelteni, nem szeretnénk annyira védekező játékot mutatni, mint annak idején. Nagyon várjuk a mérkőzést, optimista vagyok, hogy ha a Crvena zvezdának sikerült legyőzni a Liverpoolt, akkor mi is megtudjuk lepni a Wolfsburg csapatát.”

BL
Bajnokok Ligája
Spartacus
Wolfsburg
női
Szabadka

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.