Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Adni öröm – a Pannon RTV karácsonyi, kreatív pályázata gyerekeknek

2019-10-21
22:50
2019-10-21
22:57
Forrás
Pannon RTV
Médiaházunk sokadik éve rendezi meg Adni öröm című jótékonysági műsorát azzal a céllal, hogy szebbé tegyük közösségünk karácsonyát.

Idén a gyerekekre és a családokra helyeztük a hangsúlyt.

Rajz- és videópályázatot hirdetünk óvodásoknak, általános és középiskolásoknak. A legjobbakat szakmai zsűri választja ki. A tehetséges, díjazott gyerekeket szeretnénk gazdagon megjutalmazni, ezzel szebbé téve a karácsonyukat.

A pályázatot október és november folyamán bonyolítjuk, Vajdaság-szerte meghirdetjük. A zsűri december elején dönt. December közepén nagyszabású, produkciókkal tűzdelt stúdiófelvétel keretében adjuk át a díjakat a legjobbaknak. A műsor felvételét a nézők karácsonykor láthatják a Pannon TV-ben.

A pályázat részleteiről ide kattintva olvashat.

 

Adni öröm!

Most

19:18, Frissítve: 19:25

Jótékonysági Lutheránus bál Ludason

Csaknem 200 fő részvételével tartották meg Ludason a 3. Lutheránus bált. Az eseményen a verbászi evangélikus templom renoválási munkálatainak folytatására gyűjtöttek pénzt.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.