Ugrás a tartalomra
Pixabay/illusztráció

Fodor István Aranytoll-díjat kapott Budapesten

2019-03-15
10:20
2019-03-15
11:44
Forrás
Közlemény
Fodor István, a Magyar Szó nyugalmazott újságírója átvehette az Aranytoll-díjat.

A Magyar Újságírók Szövetsége és a Sajtószakszervezet minden évben a magyar sajtó napján hat díjat oszt ki, közülük egyet egy határon túli kollégának, életműve elismeréseként. Az idén a külhoni újságírók közül, a Vajdasági Magyar Újságírók Egyesülete javaslatára Fodor Istvánt részesítették az elismerésben. Az ünnepségen átadták a kilencvenedik életévüket betöltött újságíróknak a Vastoll-díjakat is, és első alkalommal a Földes Anna interjú-díjat, valamint szintén első alkalommal a Magyar Sajtó szakmai elismeréseit is.

Aranytoll-díj
Fodor István

Most

17:49

Forma-1 - Hamilton győzött Monacóban

A címvédő és ötszörös világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Monacói Nagydíjat, és ezzel 17 pontra növelte az előnyét az összetett pontversenyben.
17:12, Frissítve: 17:43

Potápi: Meg kell védeni a nemzetet

Az országot 1100 éven át védelmező hősökhöz hasonlóan nekünk sincs más feladatunk, mint megvédeni határainkat, Magyarország területi épségét és a nemzetet.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.