Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

A Green Future két év kényszerszünet után tömegeket vonzott

2022.08.14
09:10
2022.08.14
15:46
Forrás
Pannon RTV
A pénteki napon 30 jegy híján minden belépő elkelt. Szombaton a legnagyobb sztárfellépők szórakoztatták a közönséget.
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Azahriah, Voyage, Tita Lau. Csak néhány név, akik miatt érdemes volt kilátogatni a Green Future fesztivál zárónapjára. A színes zenei repertoár különböző korosztályokat mozgatott meg.

Urbán Tamás, Magyarkanizsa:
„ Szeretek fesztiválokra járni, Gardenbe szoktam. Azahriah és a Voyage miatt jöttem.
- Milyen zenei stílust képviselnek, és te milyet szeretsz?
- Rappet, és én is a rappet szeretem és a technot.”

Színes zenei kínálat várta a fesztiválozókat a kisszínpadon is, amely fellépési lehetőséget kínál olyan fellépőknek, akik most bontogatják szárnyaikat, vagy a siker felé vezető úton járnak.

Kovács Káka Victoria másfél éve zenél. Techno és tech house a zenei stílusa. Elmondása szerint a technót a fiatalok kedvelik jobban, még a tech house inkább a 25 feletti korosztályt mozgatja meg.

„Nagyon jó a közönség, fiatalok, nagyon értékelik a zenét, nagyon jók a visszajelzések, és igazából azt vettem észre, hogy a zeném tetszik nekik, tehát nem kell hozzájuk alkalmazkodni, mert bejön nekik, amit csinálok.”

Pannon RTV/Ürményi Frigyes

A nagyszínpadon Azahriah koncertje nyitotta meg a szombat estét. Zenéjét több korosztály ismeri és szereti, így sokan részt vettek fellépésén.

Tajti Attila, főszervező: „Nagyon fontos nekünk, hogy minden korosztályt lefedjük, és mindenki letudjon jönni ide, a zentai Népkertbe, és lássa, hogy mi folyik itt, hogy milyenek a színpadjaink. Mi nagy hangsúlyt fektetünk a látványvilágra, úgyhogy örülünk, ha lejönnek és látják és átélik azt a fesztiválérzést és élményt, amit a korábbi években főként csak a tinédzserek éltek át, mert ők voltak a fő célközönségünk. Már mindenkit várunk sok szeretettel.”

A szünet miatt az idei Green Future fesztivál egy igazi felüdülést és szabadságot jelentett a közönség számára. Gazdag zenei kínálata és az ismert fellépők nagy tömegeket vonzottak a zentai Népkertbe.

Green Future
Green Future Fesztivál

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:58, Frissítve: 20:24

Falunapot ünnepelt Adorján

Színes programsorozattal várták a szervezők a helyieket. Adorjánon1998 óta ünnepelik a falunapot, akkor volt ugyanis a település 800 éves.
18:30, Frissítve: 20:08

Szüreti napok Horgoson

Változatos, ünnepi és szüreti programsorozattal várták a látogatókat pénteken és szombaton Horgoson a 32. Szüreti napokon, melyet a Juvenior Polgárok Egyesülete és Horgos Helyi Közössége, közösen szervezett meg.
17:29, Frissítve: 20:18

Kettő az egyben sport a lovasíjászat

Az adai Lovasvölgyben szerveztek először hivatalos lovasíjász versenyt az országban. A több fordulóból álló esemény célja az volt, hogy a térségünkben jelenleg kevésbé ismert sportra felhívja a figyelmet, egyben megszerettesse azt a közönséggel.

Népszerű

Súlyos közúti baleset a határátkelő közelében

Szerencsétlenség történt az Újvidék-Horgos autópályán, a határátkelőtől 2 kilométerre. A baleset 15 óra körül történt, egy személy elhunyt - erősítették meg a szerb közmédiának az illetékesek.