Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Irány a strand!

2021.07.06
08:13
2021.07.06
12:57
Forrás
hidmet.gov.rs
Közel negyven fokos hőség vár ránk a hét második felében.

Trópusi időjárásra számíthatunk az előttünk álló napokban. Mától ismét felmelegedés veszi kezdetét a térségben, a csúcshőmérséklet 34 fok körül alakul. Szerdán a reggeli órákban már 20 fokot mérhetünk, a hőmérő higanyszála akár a 37-38 fokot is elérheti.

Pénteken és csütörtökön kissé szelesre fordulhat az időjárás, szombaton helyenként záporokra, zivatarokra számíthatunk, a levegő hőmérséklete azonban nem enyhül az előrejelzések szerint. A kánikula a hét végéig kitart.

strand
kánikula
hőség
nyár

Most

15:59

Szenttamás község napja

Koszorúzással és oklevelek kiosztásával emlékeztek meg Szenttamás község napjáról. 77 évvel ezelőtt, ezen a napon vették át a hatalmat a Jugoszláv Népfelszabadító Hadsereg és a szovjet Vörös Hadsereg egységei a település felett.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.

Vučić: szerb és magyar, barát és testvér

A VMSZ elnökével közös képet jelentetett meg az Instagramon a szerb köztársasági elnök. A Szabadka és Szeged közötti vasút felújítási munkálatainak alapkőletételét követően