Ugrás a tartalomra

Ítéletidő csapott le Belgrádra

2022.04.02
15:28
Forrás
Szerbiai RTV
Nagy mennyiségű csapadékkal, erős széllel és jégesővel érkezett meg a hidegfront a szerb fővárosba.

Újbelgrád mellett a város több pontját érintette a vihar. Annyira erős volt a szél, hogy egyes helyeken fákat csavart ki, a helyiek borsó nagyságú jégről számoltak be. A nagy mennyiségű csapadékot nem tudták elnyelni a vízelvezetők, így több helyen hatalmas vízmennyiség gyűlt össze. Sérültekről nem érkeztek hírek.

Belgrád
ítéletidő

Most

18:59

Család, mindenki bástyája

A párok több mint felének csak egy gyermeke van és ezen változtatni kell - jelentette ki Darija Kisić Vranjéban, a Család, mindenki bástyája elnevezésű projekt eredményeinek bemutatásán.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.