Ugrás a tartalomra
predsednik.rs

Johnny Depp Szerbiában

2021.10.19
17:41
Forrás
Szerbiai RTV
Az ismert amerikai filmszínész a szerb elnökkel is találkozott.

Johnny Depp amerikai színésszel találkozott ma Belgrádban Aleksandar Vučić. A szerb elnök megköszönte a hollywoodi filmsztárnak mindazt, amit Szerbia népszerűsítése érdekében tesz. Johnny Depp azért érkezett a szerb fővárosba, hogy a Puffins Impossible című animációs sorozatot reklámozza, amelyet Szerbiában készítettek. Vučić szerint ez nagy lehetőség az itthoni filmipar számára.

Johnny Depp
Aleksandar Vučić
Szerbia

Most

19:13, Frissítve: 20:01

Izmos irodalmi kötelékben

Az Izmos irodalmi kötelékben című könyvet mutatták be a Szabadkai Városi Múzeumban. A kötet a szabadkai főgimnázium önképzőkörének jegyzőkönyveit tartalmazza. Ez igen fontos dokumentuma Kosztolányi városának.
19:05, Frissítve: 19:45

Kiírták a népszavazást az alkotmánymódosításról

Január 16-ára írta ki a szerbiai alkotmány módosításáról szóló népszavazást Ivica Dačić. A szerbiai parlament elnöke azt mondta, kivételes megtiszteltetés számára, hogy kézjegyével láthatta el a kiírásról szóló dokumentumot.
18:47, Frissítve: 19:49

Legördült a Desiré fesztivál függönye

A budapesti Átrium színház előadásával zárult a tíznapos Desiré fesztivál Szabadkán. A nemzetközi regionális kortárs színházi fesztiválon idén többek közt Zürichből, Pirotból és Zágrábból is voltak előadások.

Népszerű