Ugrás a tartalomra
Tanjug/Jaroslav Pap

Ma még megázhatunk, de érkezik a strandidő

2020-07-19
08:54
2020-07-19
09:18
Forrás
rhmz, koponyeg, idojaras.hu
Vasárnap délelőtt többfelé alakulhatnak ki záporok, délután néhol felhőszakadás is lehet. Éjjelre eláll az eső az előrejelzések szerint.

Hétfőn a hajnali párásság megszűnése után sok napsütésre számíthatunk. Folyamatosan melegszik majd fel a levegő az előttünk álló hét közepéig. Míg hétfőn 26 fokos csúcsot, addig kedden már 30 fokot is mérhetünk. Szerda délelőtt többfelé felhők tarkíthatják az eget, elvétve futózáporok is előfordulhatnak. A csúcshőmérséklet 30 fok körül alakul. Csütörtökön azonban erős széllökésekkel, zivatarokkal ismét megérkezik a hidegfront. Több településen jelentősebb csapadékmennyiség is lehullhat. Pár fokos lehűlést hozhat a front, a csúcshőmérséklet 18 és 25 fok közé esik.   

strandidő
felhősödés
csapadék
felmelegedés
zápor
zivatar
eső
felhőszakadás

Most

15:34

Meghalt Larry King

Az amerikai televíziózás legendás alakja, a CNN korábbi műsorvezetője, tudósítója 87 éves korában egy Los Angeles-i kórházban hunyt el.
14:50, Frissítve: 17:26

Oltás az Újvidéki Vásár területén

Az Újvidéki Vásár egyes csarnokában szerda óta végzik a tömeges immunizációt. Első nap 1300-an, pénteken pedig már 2200-an vették fel a védőoltást. A kínai Sinopharm vakcinából kedden 5500 adag érkezett a városba, a napokban még ugyanennyi jött.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Csökkent a sertés felvásárlási ára

Decemberben több országból importáltak hízót, malacot Szerbiába, így a helyi termelő áron alul kénytelen eladni a jószágokat. A gabonaárak is emelkedtek, emiatt a takarmány áremelkedésével is számolni kell. Emellett késnek az állami támogatások is.