Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dimitrije Goll

Ma van a Büszkeség-napi felvonulás Belgrádban

2018-09-16
17:15
Forrás
Szerbiai RTV
A gyülekező délben volt a Slavija téren, ahol fél három körül elkezdődött a felvonulás.

A séta ebben az évben a Slavijától, a Milan király és a Köztárság tér érintésével az Egyetemista térig zajlott, ahol számos program várta az érdeklődőket. Az idei Büszkeség-napi felvonuláson részt vett Ana Brnabić, Szerbia miniszterelnöke, Branko Ružić és Zoran Đorđević a szerb kormány tagjai, valamint Zoran Radojičić Belgrád polgármestere is.

büszkeségnapi felvonulás
Belgrád
Ana Brnabić
Branko Ružić
Zoran Đorđević
Zoran Radojičić

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:29

Nyert a TSC a Voždovac ellen

Idegenbeli győzelemmel mutatkozott be a TSC a szerb Szuperligában: az észak-bácskai együttes a szerb fővárosban 2:1-re nyert a Voždovac ellen.
22:23

Györe elődöntős Umagban

Györe László bejutott az 586 140 euró összdíjazású umagi, 250-es tenisztorna elődöntőjébe, miután 162 percnyi küzdelem után 6:4, 6:7 (6-8), 6:3 arányban nyert az argentin Leonardo Mayer ellen.
22:15

Brit tankhajót foglalt le Irán

Újabb incidens történt a világ egyik legfontosabb vízi útján, a Perzsa-öböl bejáratát jelentő Hormuzi-szorosban, amelyen keresztül a Közel-Kelet olajforgalmának jelentős része bonyolódik.
20:31

Magasabb lesz az alma ára?

A szélsőséges időjárás miatt idén várhatóan 450 ezer tonna lesz az almatermés Magyarországon, amely a tavalyi mennyiség fele, ezért az átlagosnál magasabb árakra lehet számítani.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.