Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Megtartják Újvidéken a Vajdaság ízei rendezvényt és az Interfestet

2020.09.03
17:51
Forrás
Pannon RTV
Szeptember 10. és 13. között tartják a Vajdaság ízei gasztronómiai és az Interfest borászati rendezvényt Újvidéken, a Horgász-szigeten.

A koronavírus-helyzetre való tekintettel a szervezők úgy döntöttek, hogy az idén - az előző évekhez viszonyítva - sokkal kisebb terjedelemben tartják meg a közkedvelt rendezvényt.

Arra kérik a látogatókat, hogy az előírt óvintézkedéseket tartsák be, az önkéntesek pedig a rendfenntartásra ügyelnek majd.

Mindkét rendezvényen a hazai borok és a házi termékek sorából kóstolhatnak az érdeklődők.

Újvidék
Vajdaság ízei
Vajdaság ízei fesztivál
Interfest
horgász-sziget
koronavírus
járvány
gasztronómia
bor

Most

22:44

Harc a melldaganat ellen - A szűrés életet menthet

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, vagy más néven: rózsaszín október. A cél, hogy felhívják a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára. A Közügyek kisfilmjének is az a célja, hogy tudatosítsa a nőkben, hogy van élet a rák után.
22:26

Falugondnokok a terepen

2015-ben létrejött a falugondnoki szolgálat Vajdaságban. A család nélkül maradt idős személyek, a kisnyugdíjasok, illetve a szociális esetek számíthatnak a falu- és tanyagondnokok segítségére.
19:28, Frissítve: 20:02

Hazatalálás

Hazatalálás címmel nyílt meg a magyarkanizsai születésű Pósa Károly kiállítása a helyi Dobó Tihamér Képtárban a községnapi rendezvénysorozat részeként.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.