Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Nappal 10 fok feletti hőmérséklet is lehet

2021.12.01
10:36
2021.12.01
10:51
Forrás
Szerbiai RTV
Borús, felhős időjárásra számíthatunk a következő napokban térségünkben - tájékoztat a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet.

Ennek ellenére a nappali hőmérsékletek tíz fok felett alakulnak. Csütörtökön a legalacsonyabb hőmérséklet -2 és 8, míg a legmagasabb 11 és 16 fok között alakul. Péntekre csak néhány fokot hűl le a levegő, de már több helyen számíthatunk csapadékra. A hétvége sem hoz drasztikusabb változást időjárásunkban.

időjárás-előrejelzés
időjárás

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.