Ugrás a tartalomra
MTI/Mohai Balázs

Nem indult zökkenőmentesen a Sziget

2018-08-09
14:21
Forrás
MTI, 24.hu
Nem indult ezúttal sem zökkenőmentesen a Sziget: az első napon már csúsztak a programok, rövidebb ideig volt a színpadon az egyik sztárfellépő.

A rendőrség helyszínen szolgálatot teljesítő egyenruhásai már drogdílereket is fogtak.

Az első nap legnagyobb fellépője, aki miatt teltházassá vált szerdán az Óbudai-sziget, Kendrick Lamar volt. Azonban ismétlődtek a tavalyi évek "technikai problémái". Közel háromnegyed órát késett a koncert, és a meghirdetettnél rövidebb is volt. Az incidens kísértetiesen hasonlított a tavalyi Rihanna-fellépéshez. Az énekesnő akkor közel 40 percet késett a színpadról, és a beígért másfél órás koncert helyett szűk egy óráig énekelt, a feltételezések szerint végig playbackről. A tegnap este fellépő rapper ennél szerencsésebb volt: úgy döntött a csapatával, hogy nem a setlistet nyirbálja meg, hanem megpróbálja behozni a késést. Most egyébként nem a hideg, esős időjárás, hanem a rekkenő hőség miatt türelmetlenebb a közönség.

A Szigeten ezúttal nem maradt el a kábítószerfogás: a rendőrség beszámolója szerint már az első nap külföldi drogdílereket fogtak el a helyszínen. Három olasz férfit kábítószer birtoklása miatt, a másik három embert kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki – áll a közleményben. A tájékoztatás szerint a három olasz férfinál 114 különböző színű, kábítószergyanús tablettát, több százezer forint készpénzt és valutát találtak.

Sziget Fesztivál
Budapest

Most

20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.