Ugrás a tartalomra
MTI/Mohai Balázs

Nem indult zökkenőmentesen a Sziget

2018-08-09
14:21
Forrás
MTI, 24.hu
Nem indult ezúttal sem zökkenőmentesen a Sziget: az első napon már csúsztak a programok, rövidebb ideig volt a színpadon az egyik sztárfellépő.

A rendőrség helyszínen szolgálatot teljesítő egyenruhásai már drogdílereket is fogtak.

Az első nap legnagyobb fellépője, aki miatt teltházassá vált szerdán az Óbudai-sziget, Kendrick Lamar volt. Azonban ismétlődtek a tavalyi évek "technikai problémái". Közel háromnegyed órát késett a koncert, és a meghirdetettnél rövidebb is volt. Az incidens kísértetiesen hasonlított a tavalyi Rihanna-fellépéshez. Az énekesnő akkor közel 40 percet késett a színpadról, és a beígért másfél órás koncert helyett szűk egy óráig énekelt, a feltételezések szerint végig playbackről. A tegnap este fellépő rapper ennél szerencsésebb volt: úgy döntött a csapatával, hogy nem a setlistet nyirbálja meg, hanem megpróbálja behozni a késést. Most egyébként nem a hideg, esős időjárás, hanem a rekkenő hőség miatt türelmetlenebb a közönség.

A Szigeten ezúttal nem maradt el a kábítószerfogás: a rendőrség beszámolója szerint már az első nap külföldi drogdílereket fogtak el a helyszínen. Három olasz férfit kábítószer birtoklása miatt, a másik három embert kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki – áll a közleményben. A tájékoztatás szerint a három olasz férfinál 114 különböző színű, kábítószergyanús tablettát, több százezer forint készpénzt és valutát találtak.

Sziget Fesztivál
Budapest

Kapcsolódó tartalmak

Most

23:28

A Szabadkai Zeneiskola Újévi hangversenye

Újévi hangversenyt adott a Szabadkai Zeneiskola a Városháza dísztermében. Az intézmény idén ünnepli fennállásának 150. évfordulóját, ezért nagyszabású újévi hangversennyel készültek a közönségnek.
21:46

Énekelj a boldogságért

Ezzel a címmel tartottak gyerekkoncertet szerda este a szabadkai Ivan Sarić Műszaki Iskola tornatermében, ahol Bagdi Bella és zenekara a Jobb Veled a Világ Alapítvány tagjai léptek fel.
19:07

Ma este eldől Theresa May sorsa

Bizalmi szavazást kezdeményezett Theresa May miniszterelnök ellen a kormányzó brit Konzervatív Párt alsóházi frakciója. A titkos szavazás ma este lesz.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.