Ugrás a tartalomra
MTI/Mohai Balázs

Nem indult zökkenőmentesen a Sziget

2018-08-09
14:21
Forrás
MTI, 24.hu
Nem indult ezúttal sem zökkenőmentesen a Sziget: az első napon már csúsztak a programok, rövidebb ideig volt a színpadon az egyik sztárfellépő.

A rendőrség helyszínen szolgálatot teljesítő egyenruhásai már drogdílereket is fogtak.

Az első nap legnagyobb fellépője, aki miatt teltházassá vált szerdán az Óbudai-sziget, Kendrick Lamar volt. Azonban ismétlődtek a tavalyi évek "technikai problémái". Közel háromnegyed órát késett a koncert, és a meghirdetettnél rövidebb is volt. Az incidens kísértetiesen hasonlított a tavalyi Rihanna-fellépéshez. Az énekesnő akkor közel 40 percet késett a színpadról, és a beígért másfél órás koncert helyett szűk egy óráig énekelt, a feltételezések szerint végig playbackről. A tegnap este fellépő rapper ennél szerencsésebb volt: úgy döntött a csapatával, hogy nem a setlistet nyirbálja meg, hanem megpróbálja behozni a késést. Most egyébként nem a hideg, esős időjárás, hanem a rekkenő hőség miatt türelmetlenebb a közönség.

A Szigeten ezúttal nem maradt el a kábítószerfogás: a rendőrség beszámolója szerint már az első nap külföldi drogdílereket fogtak el a helyszínen. Három olasz férfit kábítószer birtoklása miatt, a másik három embert kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki – áll a közleményben. A tájékoztatás szerint a három olasz férfinál 114 különböző színű, kábítószergyanús tablettát, több százezer forint készpénzt és valutát találtak.

Sziget Fesztivál
Budapest

Most

Népszerű

vízben rekedt autó

Hatalmas felhőszakadás árasztotta el Szabadkát

Sok gondot okozott a heves eső Szabadkán csütörtök délután. Több út is járhatatlanná vált, mivel a csatornahálózat nem tudta elnyelni a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadékot.

Eltűnt egy majom a Palicsi Állatkertből

Az állatnak még tegnap veszett nyoma, azóta pedig már a rendőrség is keresi. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a majom elszökött-e, vagy pedig valaki ellopta.
vihar

Ítéletidőre figyelmeztetnek Szerbiában

A Szerbia Hidrometeorológiai Intézet figyelmeztetése szerint az elkövetkező három napban az ítéletidő az ország egész területére kiterjedhet, de a legkritikusabb helyzet Nyugat-Szerbiában várható.