Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Nem látjuk a napot a hétvégén

2020-11-20
13:38
2020-11-20
13:48
Forrás
Pannon RTV
Felhős időjárás jellemzi majd az elkövetkező napokat. Helyenként eső előfordulhat, jelentős csapadékra azonban nem kell számítanunk.

A meteorológusok előrejelzése alapján a hőmérséklet csúcsértéke a nappali órákban 6 és 9 fok között mozog a hétvégén. Egyre gyakoribbak a talaj menti fagyok, különösen Szerémségben és Bánátban. Felmelegedés legkorábban vasárnap várható 10-12 fokos csúcshőmérséklettel. A mostani időjárás kedvezőtlenül hat a krónikus, szív- és érrendszeri betegségben szenvedőkre. Ingerlékenység és fáradékonyság is felléphet.

időjárás-előrejelzés
időjárás

Most

07:41, Frissítve: 08:14

Összefogással Olivér gyógyulásáért

A bajmoki Pál Gajódi Olivérnek szerte a világon akadnak jóakarói, akik kisebb-nagyobb adományaikkal járulnak hozzá ahhoz, hogy a lassan egy éves kisfiú megkapja azt, amire a legnagyobb szüksége van: egy génterápiás kezelést.
19:50, Frissítve: 19:55

Négy áldozata van a robbanásnak Bristol közelében

Négy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült egy robbanásban az angliai Bristol közelében - számolt be a Times egyik újságírója Twitter-bejegyzésében. A munkások egy vegyi tartály tetején voltak, amikor az felrobbant.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.