Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Orbán Viktor is gratulált Rúzsa Magdiéknak

2022.02.03
12:07
Forrás
Facebook
Mint arról korábban beszámoltunk, kedden reggel megszülettek Rúzsa Magdi kisbabái. A csöppségek a Lujza, a Keve és a Zalán nevet kapták. Az örömhírt Orbán Viktor is üdvözölte.

Közösségi oldalán a magyar miniszterelnök egy Rúzsa Magdiról készült fotón azt írta: minél több a gyermek, annál nagyobb a boldogság.

Gratulálok Rúzsa Magdinak, Isten éltesse a családot! - tette hozzá posztjában a magyar kormányfő.

Rúzsa Magdi
Orbán Viktor
hármasikrek
gratuláció

Most

16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.
15:20, Frissítve: 16:34

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.

Népszerű

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.