Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Öt személygépkocsi és egy belgrádi lakás talált gazdára

2020-11-28
21:31
Forrás
Magyar Szó
Hatalmas, mintegy háromszáz négyzetméter felületű „stúdiómedencéből” sorsolták ki szombat este 18 órától a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű nyereményjáték első idei nyereményeit.

Az első körben öt személygépkocsi és egy belgrádi lakás talált gazdára. A húzást egyenes adásban közvetítette a Szerbiai RTV első csatornája, a nyertes borítékokat pedig Olga Danilović teniszező húzta ki. Az élő műsorban közvetített sorsolás vendége Siniša Mali pénzügyminiszter volt, aki ezúttal is kifejtette, mennyire fontos az árnyékgazdaság elleni küzdelem, hiszen minden egyes nyugtával az ország anyagi erejét növeljük. A Fiat500L gépkocsi nyertesei: Zoran Petković (Kragujevac), Matija Rašković (Belgrád), Aleksandar Mareš (Fehértemplom), Mirjana Gigović (Belgrád), Vera Bosnić (Zemun polje). A sorsolás főnyereményét, egy fővárosi lakást Maja Florić (Paraćin) vitte el.

Október 15-e óta 3,15 millió borítékot postáztak a polgárok, és ezek mind részt vesznek a további húzásokban is. A szerbiai kormány korábban kiadott tájékoztatója szerint az elhalasztott húzás nyereményeit december 26-án, az első kör utolsó, újévi sorsolásának keretében osztják szét, ekkor 10 darab Fiat500L gépkocsi és két fővárosi lakás a tét.

A játékos kedvű polgárok továbbra is küldhetik a borítékokat. A Helyi Gazdaságfejlesztési Nemzeti Tömörülés (NALED) támogatásával megvalósuló, az árnyékgazdaság visszaszorítását szolgáló nyereményjátékban bárki részt vehet, aki borítékba zárva elküld 10 nyugtát, vagy 10 kártyás fizetést igazoló bizonylatot az Uzmi račun i pobedi 2020. címre. Mindkét esetben feltétel, hogy szeptember 1-je után állították ki és legkevesebb 100 dinár értékben vásároltunk.

Vedd el a számlát és nyerj!

Most

16:26, Frissítve: 16:38

Sorban álltak az oltásért Belgrádban

Minden eddiginél nagyobb tömeg érkezett ma a Belgrádi Vásár területén lévő oltóhelyhez, hogy megkaphassák a vakcinát. A nagy érdeklődés miatt a szerb fővárosban a napokban további két oltóhelyet nyitnak, ahol tömegesebben tudják oltani a a lakosságot

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.