Ugrás a tartalomra
Facebook

Pataki Zita őszintén a megpróbáltatásairól az FM 91.5-ön

2019-03-15
10:37
Forrás
Pannon RTV
Többszöri sikertelen mesterséges megtermékenyítés után a népszerű magyarországi műsorvezető, Pataki Zita fontos elhatározásra jutott.

Szeretné történetét minél több olyan párral megosztani, akik hozzá hasonlóan gyermekvállalási problémákkal küzdenek. Alapítványt indít a közeljövőben. Középiskolásoknak tartana előadásokat a megtermékenyülés folyamatáról, feltételeiről, a felmerülő problémákról. Elmondása szerint a felvilágosítás ezen a téren rendkívül hiányos. Pataki Zita először nyilatkozik határon túli magyar rádiónak arról, hogy milyen lelki gyötrelmei, megpróbáltatásai voltak a lombikprogram végére. Az őszinte és megrázó exkluzív interjút holnap 10 órától hallhatják a Pannon Presszóban az FM 91.5 MHz-en.

Pataki Zita
Pannon Presszó

Most

17:49

Forma-1 - Hamilton győzött Monacóban

A címvédő és ötszörös világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Monacói Nagydíjat, és ezzel 17 pontra növelte az előnyét az összetett pontversenyben.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.