Ugrás a tartalomra
Facebook

Pataki Zita őszintén a megpróbáltatásairól az FM 91.5-ön

2019-03-15
10:37
Forrás
Pannon RTV
Többszöri sikertelen mesterséges megtermékenyítés után a népszerű magyarországi műsorvezető, Pataki Zita fontos elhatározásra jutott.

Szeretné történetét minél több olyan párral megosztani, akik hozzá hasonlóan gyermekvállalási problémákkal küzdenek. Alapítványt indít a közeljövőben. Középiskolásoknak tartana előadásokat a megtermékenyülés folyamatáról, feltételeiről, a felmerülő problémákról. Elmondása szerint a felvilágosítás ezen a téren rendkívül hiányos. Pataki Zita először nyilatkozik határon túli magyar rádiónak arról, hogy milyen lelki gyötrelmei, megpróbáltatásai voltak a lombikprogram végére. Az őszinte és megrázó exkluzív interjút holnap 10 órától hallhatják a Pannon Presszóban az FM 91.5 MHz-en.

Pataki Zita
Pannon Presszó

Most

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.