Ugrás a tartalomra
Szerb zászló .rs
Pannon RTV/Tóth Lívia

Pénteken regisztrálták a százezredik .rs internetes domaint Szerbiában

2018-04-14
15:55
2018-04-14
16:08
Forrás
B92
Az első .rs domain tíz éve, 2008. március 10-én került a nyilvántartásba, aznap egyébként hétezer ilyet kérvényeztek.

A következő fél évben a régi .yu domain tulajdonosainak joguk volt a cserét kérni. Ezzel a lehetőséggel akkor 19.372 esetben éltek. Az .rs domaint jogi, természetes, szerbiai vagy külföldi személyek igényelhetik gyorsan, könnyen és korlátlan számban.

domain
rs
szerbia

Kapcsolódó tartalmak

Most

01:14, Frissítve: 01:22

Tombol a hőség Észak-Európában is

A szikkadt aljnövényzet sok helyütt lángra kapott Svédországban - az elmúlt két évtized legsúlyosabb erdőtüzei pusztítanak még a Sarkkörön túl is.
01:09

Pokoli hőség Japánban

Már Meteorológiai figyelmeztetést adtak ki Japánban, ahol a hőhullám legalább 30 emberrel végzett. A hőséggel összefüggő rosszullétek miatt több ezren kerültek kórházba az elmúlt két hétben.

Népszerű

vízben rekedt autó

Hatalmas felhőszakadás árasztotta el Szabadkát

Sok gondot okozott a heves eső Szabadkán csütörtök délután. Több út is járhatatlanná vált, mivel a csatornahálózat nem tudta elnyelni a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadékot.

Eltűnt egy majom a Palicsi Állatkertből

Az állatnak még tegnap veszett nyoma, azóta pedig már a rendőrség is keresi. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a majom elszökött-e, vagy pedig valaki ellopta.
vihar

Ítéletidőre figyelmeztetnek Szerbiában

A Szerbia Hidrometeorológiai Intézet figyelmeztetése szerint az elkövetkező három napban az ítéletidő az ország egész területére kiterjedhet, de a legkritikusabb helyzet Nyugat-Szerbiában várható.

A boldogító igen

Ürményi Róbert, a Pannon RTV zentai stábjának munkatársa ma örök hűséget fogadott párjának, Szabó Rékának.