Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Rekordszámú alkotás a magyarkanizsai községnapi pályázatokon

2021.10.21
07:26
2021.10.21
18:26
Forrás
Pannon RTV
Rekordszámú alkotás érkezett a Magyarkanizsa község napja alkalmából meghirdetett képzőművészeti, irodalmi és fotópályázatra. Központi gondolatuk az Itt szeretek lenni ‒ Kedvenc helyem a településemen volt.
Pannon RTV

A beérkezett alkotások kiállítására és az eredményhirdetésre is sor került. Összesen három kategóriában nevezhettek az érdekeltek, az alsó osztályosok kollázst készíthettek, a felső osztályosoknak pedig verspályázatot hirdettek meg. A 15 éven felülieket fotópályázattal szólították meg. A legjobb munkákat ajándékkal díjazták.

Vranić Váradi Lívia, protokollügyi és tájékoztatási megbízott, Községi Közigazgatási Hivatal: „Hatalmas öröm a szervezők számára, hogy ebben az évben mindhárom pályázatunkra rekordszámú alkotás érkezett. 18 kollázzsal neveztek a községünk területéről az általános iskolák alsó tagozatai. 36 verset kaptunk, úgy a magyar, mint a szerb tagozatokról. 47 fotó érkezett a fotópályázatunkra. Mi ezt sikerként könyveljük el, és természetesen mindenkinek nagyon köszönjük a részvételt.”

Magyarkanizsa
festmény
rajz
irodalom
Vranić Váradi Lívia

Most

17:45, Frissítve: 19:51

Toborozták a számlálóbiztosokat

Több mint 40 ezren töltötték ki a számlálóbiztosi munkával kapcsolatos elektronikus jelentkezési űrlapot – jelentette be a Köztársasági Statisztikai Intézet.
16:51, Frissítve: 16:56

Nagy ho-ho-horgász gyerekek

Egyhetes ifjúsági horgásztábort tartanak a Péterrévéhez közeli Csík-ér partján. Az esemény a Mohol Sporthorgász Egyesület szervezésében valósult meg.
16:49, Frissítve: 20:07

KORszintézis

KORszintézis címmel szervezték meg a Topolyai Művésztelep idei nyári alkotótáborát. A vajdasági művészek a tábor első napjaiban a város kültéri alkotásait tekintették meg, melyek inspirációul szolgálnak az alkotáshoz.

Népszerű