Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Raffai Csaba

Tekergő mamutok, ijedős szuperhősök, száguldó manók

2019-12-05
19:58
2019-12-05
20:25
Forrás
Pannon RTV
Mikulásváró koncerttel ajándékozta meg a gyerekeket a VM4K és az Iszkiri Zenekar.

Tekergő mamutok, ijedős szuperhősök, száguldó manók – az Iszkiri gyerekzenekar dalaiban bármi megtörténhet. A magyarországi együttes alapító tagjai valamennyien gyakorló apukák, akik főállásban is gyerekekkel foglalkoznak. Mikulásváró ajándékkoncert keretében Szabadkán léptek fel a Kosztolányi Dezső Színházban a VM4K szervezésében.

Egy csokibajuszos hapsi kutat a zsebembe. Tudja, hogy az édességet én oda teszem be…. Ezzel a dallal kezdte az Iszkiri zenekar Mikulásváró ajándékkoncertjét Szabadkán. Sok kisgyermekes család volt kíváncsi a fülbemászó dallamokra

Az ünnepek közeledtével szerették volna megajándékozni a gyerekeket egy koncerttel - mondta Csizmár Rita szervező. Kiemelte: „A méltán népszerű Iszkiri zenekarra esett a választásunk. Kisgyermekes anyukaként is tudom, hogy mennyire fülbemászóak, hangulatosak a zeneszámaik és ezért őket választottuk.”

A hangulatos koncertet követően mikuláscsomagokat is osztottak a szervezők a gyerekek nagy örömére.

A szervezők kiemelték, hogy december 20-áig péntekenként 18 és 20-óra között adventi kézműves foglalkozások zajlanak a VM4K klubhelyiségében, valamint a megszokott gyermekfoglalkozások, mint a mesekuckó, illetve a fejlesztő kuckó programjai is folytatódnak.

Iszkiri Gyerekzenekar
VM4K

Most

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.
Mérik a sebességet a rendőrök

Fokozott ellenőrzés az utakon

Mától kezdve fokozott közúti ellenőrzést végeznek Szerbia-szerte az utakon - tájékoztat a szerbiai belügyi tárca.