Ugrás a tartalomra
keselyű
pixabay

Természetvédelmi szervezetek fogtak össze Európa keselyűiért

2017-09-13
22:23
2017-10-04
12:36
A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület is csatlakozik a keselyűvédelmi kampányhoz.

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület is csatlakozik ahhoz a keselyűvédelmi kampányhoz, mely a keselyűgyilkos szer, az állatorvosi diclofenac betiltatását tűzte ki célul, ami nemcsak a keselyűkre, hanem más ragadozómadár-fajokra is veszélyes.

A tápláléklánc csúcsán elhelyezkedő madarak eltakarítják az elpusztult állatok tetemeit, amellyel megelőzik bizonyos kórokozók elterjedését.

keselyű
természetvédelem

Most

23:33, Frissítve: 00:12

Közvita a vajdasági közmédia műsorairól

A vajdasági közmédia műsorairól tartott közvitát csütörtökön este Szabadkán a Vajdasági RTV Műsortanácsa. Pancsova és Temerin után a szabadkai volt a harmadik, a zárórendezvény Újvidéken lesz.
23:23, Frissítve: 00:34

Győzött a Partizan

A Partizan labdarúgói 2:1-es győzelmet arattak a Young Boys csapata felett az Európa Liga B csoportjának ötödik fordulójában. A Partizan bejutott a kieséses szakaszba az Európa Ligában.
22:23, Frissítve: 00:12

„Szeretném, ha lennének barátaim”

Tavaly karácsony óta nincs áram a bajmoki Bošković család házában. Öten élnek együtt egy háztartásban. Három gyermekük van, de hamarosan újabb babával bővül a család.
21:54, Frissítve: 00:33

BATE Boriszov - Crvena Zvezda 0:0

A belgrádi együttes gól nélküli mérkőzést játszott Fehéroroszországban. Ezzel növelte esélyét, hogy tavaszra is a nemzetközi porondon szerepelhessen.

Népszerű