Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

A Vili, a veréb és a BÚÉK a magyarkanizsai mozivásznon

2021.11.04
11:24
2021.11.04
17:27
Forrás
Pannon RTV
Végéhez közeledik a Magyar Sikerfilmek a Cnesában elnevezésű program. Az idén nyolc magyar filmet vetítettek a magyarkanizsai Művészetek Háza mozitermében.

Szombaton és hétfőn egy rajzfilmet és egy vígjátékot lehet megtekinteni. A filmvetítések célja, hogy a közönség újra átélhesse a mozizás élményét, illetve minőségi, jó magyar filmeket nézhessen

Nadrljanski Tornai Erika, a magyarkanizsai Művészetek Háza vezetője: „Most szombaton, november 6-án 10 órától, tehát délelőtt a Művészetek Házában a Vili, a veréb című rajzfilmet vetítjük, ami úgy mondván régi rajzfilm, 1989-ben készült, de reméljük, hogy új élményeket tartogat a mostani generációnak. Majd november 8-án, hétfőn este 19 órakor a BÚÉK című magyar filmet vetítjük Goda Krisztina rendezésében.”

Magyarkanizsa
Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény
filmvetítés
BÚÉK

Most

13:55

Választásokra készül Szerbia

Február 15-én írják ki a köztársasági parlamenti és az önkormányzati választásokat Szerbiában - nyilatkozta Ivica Dačić. Önkormányzati választásokat egyébként nem mindenhol tartanak, de például Belgrádban igen - tette hozzá.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.