Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

A Vili, a veréb és a BÚÉK a magyarkanizsai mozivásznon

2021.11.04
11:24
2021.11.04
17:27
Forrás
Pannon RTV
Végéhez közeledik a Magyar Sikerfilmek a Cnesában elnevezésű program. Az idén nyolc magyar filmet vetítettek a magyarkanizsai Művészetek Háza mozitermében.

Szombaton és hétfőn egy rajzfilmet és egy vígjátékot lehet megtekinteni. A filmvetítések célja, hogy a közönség újra átélhesse a mozizás élményét, illetve minőségi, jó magyar filmeket nézhessen

Nadrljanski Tornai Erika, a magyarkanizsai Művészetek Háza vezetője: „Most szombaton, november 6-án 10 órától, tehát délelőtt a Művészetek Házában a Vili, a veréb című rajzfilmet vetítjük, ami úgy mondván régi rajzfilm, 1989-ben készült, de reméljük, hogy új élményeket tartogat a mostani generációnak. Majd november 8-án, hétfőn este 19 órakor a BÚÉK című magyar filmet vetítjük Goda Krisztina rendezésében.”

Magyarkanizsa
Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény
filmvetítés
BÚÉK

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:40, Frissítve: 17:46

A Fidesz kiáll Szerbia EU-csatlakozása mellett

Az Európai Parlament plenáris ülésén elfogadták a Bosznia-Hercegovinára, Szerbiára és Koszovóra vonatkozó 2021. évi országjelentéseket. A Fidesz európai parlamenti képviselői mindhárom országjelentés elfogadása ellen szavaztak.
17:28

A királyhalmi iskolába kerül Petőfi körtefája

A VM4K szervezésében megvalósuló Nyárhangoló fesztivál vendége, Szarvas József Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész csütörtökön 17 órakor Királyhalmán, a Petőfi Sándor Általános Iskola udvarában elülteti az ajándékba hozott Petőfi körtefáját.
17:17, Frissítve: 17:31

TSC-Grafičar 4:2

Győzelemmel tett pontot a nyári felkészülésre a TSC férfi labdarúgó-csapata. A topolyai együttes az új bajnoki rajt előtt a Grafičar együttesét győzte le a TSC Arénában.
16:38, Frissítve: 16:48

Moszkva nagy erőkkel támadja Donyeck megyét

Kijevi jelentések szerint az ukrán erőknek egyelőre sikerült megakadályozniuk az orosz erők további előre nyomulását a donyecki régióban, de Szlovjanszkot, illetve több környékbeli várost is erős tűz alá vették az oroszok.
15:47, Frissítve: 17:37

Elstartolt a 19. Vajdasági Szabadegyetem

130 vajdasági és Kárpát-medencei fiatal érkezett a kishegyesi Kátai tanyára, ahol a héten őket is érintő gazdasági, politikai és társadalmi témákról hallhatnak előadásokat.

Népszerű