Ugrás a tartalomra
TANJUG/ Jadranka Ilić

3 és fél hét múlva megszűnhetnének a járványügyi intézkedések

2021.05.26
18:17
2021.05.26
18:35
Forrás
Szerbiai RTV
Június 21-én megszűnhetnek a járványügyi intézkedések Szerbiában, amennyiben a lakosság 60 százaléka felveszi a koronavírus elleni védőoltást - nyilatkozta Branislav Tiodorović.
Szerbiai RTV

Az epidemiológus szerint az újonnan regisztrált fertőzöttek száma kevesebb, de a vírus továbbra is kering a lakosság körében, leginkább a gyengébb immunitással rendelkezőket támadja meg. Az egyik fő cél, hogy 100 alá essen a napi fertőzöttek száma. Emellett tovább kell fokozni az immunizálási folyamatot, most minél több fiatalt és középkorút kellene beoltani a lehető legrövidebb időn belül - hangsúlyozta a járványügyi szakember.

járványügyi intézkedés
megszűnhet
Branislav Tiodorović

Most

17:45, Frissítve: 19:51

Toborozták a számlálóbiztosokat

Több mint 40 ezren töltötték ki a számlálóbiztosi munkával kapcsolatos elektronikus jelentkezési űrlapot – jelentette be a Köztársasági Statisztikai Intézet.
16:51, Frissítve: 16:56

Nagy ho-ho-horgász gyerekek

Egyhetes ifjúsági horgásztábort tartanak a Péterrévéhez közeli Csík-ér partján. Az esemény a Mohol Sporthorgász Egyesület szervezésében valósult meg.
16:49, Frissítve: 20:07

KORszintézis

KORszintézis címmel szervezték meg a Topolyai Művésztelep idei nyári alkotótáborát. A vajdasági művészek a tábor első napjaiban a város kültéri alkotásait tekintették meg, melyek inspirációul szolgálnak az alkotáshoz.

Népszerű