Ugrás a tartalomra
Pixabay/TBIT

Bankhitelt is igényelhetünk majd e-portálon keresztül

2021.02.23
18:01
Forrás
Szerbiai RTV
Hamarosan elektronikus úton iratkozhatnak be a középiskolások, bankhitelt is vehetünk majd fel otthonról és a gyerekek iskolai oktatását is követhetjük majd e-portálon keresztül.

Mihailo Jovanović azt mondta, a középiskolások iratkozására vonatkozó internetes portál még idén megvalósulhat. A kívánságlista kitöltésétől az iratkozásig, semmiért nem kell majd elmenni az oktatási intézményekbe. 

Az IT-technológiákért és az eUpraváért felelős iroda igazgatója kiemelte, az e-portálok létrehozásának célja, hogy lerövidüljön a várakozási idő az ügyintézések alkalmával, továbbá hogy az ügyfélfogadó intézmények dolgozói az elektronikus rendszeren keresztül mindent el tudjanak intézni.

bankhitel
iratkozás
e-portál
elektronikus
Szerbia
eUprava

Most

Népszerű

Horgos-2

Megnyílik az összes határátkelő

Megnyílik az összes határátkelő Szerbia és Magyarország között - jelentette be Facebook-bejegyzésében Pásztor István. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke azt írja, június 23-ától az összes határátkelő dolgozni fog a két ország között.

Pályázat falusi házak vásárlására

Június 28-án írják ki a fiatal házaspárok számára a falusi házak kiosztására irányuló pályázatot Szerbiában - ezt jelentette be Milan Krkobabić, vidékfejlesztéssel megbízott miniszter.