Ugrás a tartalomra
Illusztráció (Pixabay/SharonMcCutcheon)

Belehalt a koronavírus szövődményeibe egy terhes nő Belgrádban

2021.04.07
10:46
2021.04.07
17:12
Forrás
novosti.rs
Belehalt a koronavírus szövődményeibe egy 29 éves nő, akit a múlt héten súlyos állapotban szállítottak be a belgrádi Dragiša Mišović klinikai kórházközpontba.

Ő volt a múlt hét végén az egyik a két terhes nő közül, aki intenzív ápolásra szorult a covid-19 okozta szövődmények miatt. Az orvosok azonnal úgy döntöttek, hogy korai császármetszést végeznek, majd az anyákat lélegeztetőre kapcsolták. Egy lány és egy fiú jött világra, akiket azonnal teszteltek, és mindkét teszt negatív volt. A csecsemők jó állapotban vannak. A koronavírussal szembeni harcot az egyik édesanya három napja veszítette el - tájékoztat a szerb sajtó.

koronavírus
Szerbia
koronavírus-járvány

Most

19:13, Frissítve: 19:40

A szabadkai kisipar története

Bemutatták Dragutin Miljković: A szabadkai kisipar története című könyvét ma Palicson. Az esemény a Könyvtár a szabadban elnevezésű programsorozat folytatása volt.
18:09, Frissítve: 19:23

Fák százait ültették el Topolyán

Faültetési akciót tartottak ma Topolyán. Mintegy 290 facsemetét ültettek el a helyi piactér környékén, illetve a tűzoltóság udvarában. Az eseményt az önkormányzat, a Caritas és az Arcus Környezetvédő Egyesület szervezte.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!