Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A buszos vállalkozások az ünnepek előtt megkapják az állami támogatást

2021.04.28
14:07
2021.04.28
14:13
Forrás
Közlemény
Még az ünnepek előtt folyósítják a koronavírus-járvány leküzdésére irányuló pénzbeli támogatást a buszozással foglalkozó fuvarozók számára.

Tomislav Momirović elmondta, hogy elégedett a benyújtott kérelmek számával. A szerb infrastruktúra-fejlesztési miniszter kiemelte, nem szerették volna, hogy ezek a vállalkozók elbocsássák munkavállalóikat. 656 fuvarozó 6414 autóbuszáról van szó - tette hozzá Momirović.

A pályázók hat hónapon keresztül 600 euró dinárellenértékét kapják meg az államtól.

busz
támogatás
Szerbia
Tomislav Momirović

Most

07:34, Frissítve: 07:45

Ismét fellángolt a halászati vita London és Párizs között

Újból fellángolt a hónapok óta parázsló halászati vita Nagy-Britannia és Franciaország között, miután mindkét kormány szankciókat és ellenszankciókat helyezett kilátásba arra az esetre, ha a vitás kérdésekben néhány napon belül nem születik egyezség.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.