Ugrás a tartalomra

Egymillió dinárral támogatja a vajdasági egészségügyet az adai T-1

2020-03-25
20:20
2020-03-25
20:28
A jelenleg kialakult nehéz napokon szeretne ezáltal segíteni a T-1 Abraziv Kft.

Közleményükben a következőket írják: a jelenlegihez hasonló helyzettel még sosem találkoztunk, mindannyian aggódunk szeretteink, embertársaink egészségéért. Elképesztő hálával tartozunk azoknak az orvosoknak, nővéreknek, ápolóknak, egészségügyi dolgozóknak, akik a frontvonalon harcolnak értünk. Szeretnénk segíteni mi is a koronavírussal folytatott harcban, támogatjuk mindennapjaink hőseit, az egészségügyi dolgozókat, ezért 1.000.000,00 dinárt utaltunk a vajdasági kormány által nyitott célszámlára. Sohasem volt nagyobb szükség a társadalmi felelősségvállalásra, legyünk szolidárisak, segítsünk egymásnak, vigyázzunk egymásra! – fogalmaznak szerkesztőségünkhöz eljuttatott írásukban.

koronavírus
Ada
T-1
támogatás
egészségügy

Most

10:11, Frissítve: 10:41

Predrag Kon: Az utolsó szalmaszál

A 24 órás kijárási tilalom bevezetése az utolsó szalmaszál a koronavírus elleni harcban, de ennek még nem érkezett el az ideje – jelentette ki dr. Predrag Kon járványügyi szakorvos.
09:57

Védőkesztyűhiány jelentkezhet

Hamarosan jelentős védőkesztyűhiány jelentkezhet, ugyanis a karantén miatt már több országban akadozik a termelés, mivel a gyárak nem tudnak teljes kapacitással működni.

Népszerű

Ezek a koronavírus tünetei

A Covid-19 koronavírus-fertőzés tünetei kezdetben emlékeztetnek a megfázásra. Ezek a hőemelkedés, torokfájás, tüsszögés, köhögés és nehéz légzés, gyengeség.