Ugrás a tartalomra
Illusztráció (Pixabay)

Egyre kevesebbet érnek a fizetések

2022.09.20
21:15
Forrás
Pannon RTV
Az elmúlt egy évben minden jelentősen megdrágult, az alapvető élelmiszerektől, a szolgáltatásokon át a tüzelőanyagig.

Folyamatosan megy fel mindennek az ára. Az általános árnövekedés nem kerülte el például a WC-papírt sem, amely a havi kiadások listáján egyre drágább tételnek számít. Jelenleg négy tekercset 150–500 dinárért lehet venni, a 10 tekercses kiszerelés 300–900 dinárba kerül, az ennél is nagyobb kiszerelések ára pedig akár az 1200 dinárt is meghaladhatja Szerbiában. Vajon mennyire terhelik meg az áremelések a családi költségvetést? Mi drágult az utóbbi időben, és minek a drágulása várható? Ennek jártunk utána.

fizetés
drágulás

Most

19:07, Frissítve: 20:25

Vajdasági sikerekben bővelkedett a Nemzeti Vágta

Emlékezetes, vajdasági sikerekben bővelkedő vágtát láthatott a közönség vasárnap délután Budapesten. A Temerint képviselő Földes Luca második lett a fináléban. Szerbia színeiben pedig Ördög Alen megnyerte a Nemzetközi vágta döntőjét.
19:04, Frissítve: 20:25

Betyáros virtus Ludason

Fekete, pej, szürke, deres de még tarka ló is versenyzett a 12. Ludasi Betyárnapon. Hátas-lovas és fogatos ügyességi lóversenyeket láthatott a közönség.
18:45, Frissítve: 20:25

Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok!

Ismét népzenétől volt hangos az oromhegyesi Faluház. Idén is megszervezték a nemzetközi Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok elnevezésű népzenei találkozót. A programon több mint 10 környékbeli és magyarországi csoport mutatkozott be.
17:20, Frissítve: 17:32

Gasztronómiai fesztivál Óbecsén

Az esős időjárás miatt a helyszín ezúttal a városi piac volt. A szervezők különféle ételekkel, termelői piaccal és koncertekkel várták a látogatókat.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.