Ugrás a tartalomra
Illusztráció (Pixabay)

Egyre kevesebbet érnek a fizetések

2022.09.20
21:15
Forrás
Pannon RTV
Az elmúlt egy évben minden jelentősen megdrágult, az alapvető élelmiszerektől, a szolgáltatásokon át a tüzelőanyagig.

Folyamatosan megy fel mindennek az ára. Az általános árnövekedés nem kerülte el például a WC-papírt sem, amely a havi kiadások listáján egyre drágább tételnek számít. Jelenleg négy tekercset 150–500 dinárért lehet venni, a 10 tekercses kiszerelés 300–900 dinárba kerül, az ennél is nagyobb kiszerelések ára pedig akár az 1200 dinárt is meghaladhatja Szerbiában. Vajon mennyire terhelik meg az áremelések a családi költségvetést? Mi drágult az utóbbi időben, és minek a drágulása várható? Ennek jártunk utána.

fizetés
drágulás

Most

15:23, Frissítve: 16:50

Dulakodásig fajult a parlamenti ülés

Miután Aleksandar Vučić ismertette a Koszovóról szóló jelentést a köztársasági parlamenti képviselők rendkívüli ülésén, megkezdődött a vita a Pristinával folytatott tárgyalásokról.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.