Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Együttműködési szerződést kötött Törökbecse és Nagykikinda

2020.10.27
20:37
Forrás
Pannon RTV
A kölcsönös szerződést a törökbecsei Városháza dísztermében Saša Maksimović, Törökbecse polgármestere, valamint Nikola Lukač, Nagykikinda polgármestere látta el kézjegyével.
Pannon RTV/Zséli Ágnes

A korábbiakban is létezett együttműködés a két település között, azonban ebben a szerződésben precízebben meghatározták azokat a tevékenységeket, amelyekben a két bánáti település a jövőben szorosabban együttműködik majd.

Mindez hozzájárulhat a gazdasági fejlődéshez, valamint a lakosok jobb életkörülményének megteremtéséhez.

Az idegenforgalom mellett az együttműködés kiterjed majd a kommunális, a sport, a gazdasági és más társadalmi tevékenységekre is.

Egy munkacsoportot is kineveznek, amelynek feladata projekttervek kidolgozása lesz. A projekttervekkel a beruházáshoz szükséges pénzösszegre közösen pályáznak majd.

Törökbecse
Nagykikinda
együttműködés
Saša Maksimović
Nikola Lukač
gazdaság
Bánát

Most

08:20

Koszovó kiutasított két orosz diplomatát

Két orosz diplomatát utasított ki pénteken a koszovói elnök, mert állítólag veszélyeztették az ország nemzetbiztonságát és destabilizálni akarták a régiót - közölte a Koha Ditore című pristinai napilap az internetes oldalán.
07:40, Frissítve: 07:46

Véget ért az amatőr színjátszók találkozója

Véget ért Szajánban a Vajdasági Magyar Amatőr Színjátszók 25. Találkozója, amely a magyar Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága és a Magyar Nemzeti Tanács nemzeti jelentőségű rendezvénye.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.