Ugrás a tartalomra

Elkezdték evakuálni a Görögországban rekedt szerbiai turistákat

2023.09.08
13:33
2023.09.08
16:22
Forrás
Pannon RTV
11 szerb állampolgár tartózkodik a görög Plataniasz településen, őket hajóval átszállítják Vóloszba, ahonnan autóbusszal utaznak majd Szerbiába.

Az elmúlt napokban viharok sújtották Görögország több települését is, volt, ahol tornádó is tombolt. Most stabilizálódnak az időjárási viszonyok, így lehetővé vált a hajózás, és az árvíz miatt megrongálódott utakat is elkezdték megtisztítani. Már Milinából is tervezik az ott rekedt turisták evakuálását.

Görögország
vihar
árviz
evakuálás

Most

18:59

Család, mindenki bástyája

A párok több mint felének csak egy gyermeke van és ezen változtatni kell - jelentette ki Darija Kisić Vranjéban, a Család, mindenki bástyája elnevezésű projekt eredményeinek bemutatásán.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.