Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Engedélyezett a gyülekezés

2020.06.11
18:45
2020.06.11
18:52
Forrás
Szerbiai RTV
Mától hivatalosan is engedélyezett a létszámkorlátozás nélküli gyülekezés szabad téren Szerbiában.

Zárt térben 500 fő a határ, és kötelező betartani a higiéniai előírásokat. A válságstáb korábbi javaslata ma lépett hatályba.

Szabadban az egyetlen megkötés, hogy tartani kell az egyméteres távolságot. Nagyobb létszámú sportrendezvények esetében a bejáratnál ki kell függeszteni a létszámkorlátozásra vonatkozó tájékoztatót.

gyülekezés
Szerbia
létszámkorlátozás
szabadban
válságstáb

Most

22:44

Harc a melldaganat ellen - A szűrés életet menthet

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, vagy más néven: rózsaszín október. A cél, hogy felhívják a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára. A Közügyek kisfilmjének is az a célja, hogy tudatosítsa a nőkben, hogy van élet a rák után.
22:26

Falugondnokok a terepen

2015-ben létrejött a falugondnoki szolgálat Vajdaságban. A család nélkül maradt idős személyek, a kisnyugdíjasok, illetve a szociális esetek számíthatnak a falu- és tanyagondnokok segítségére.
19:28, Frissítve: 20:02

Hazatalálás

Hazatalálás címmel nyílt meg a magyarkanizsai születésű Pósa Károly kiállítása a helyi Dobó Tihamér Képtárban a községnapi rendezvénysorozat részeként.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.