Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Engedélyezett a gyülekezés

2020.06.11
18:45
2020.06.11
18:52
Forrás
Szerbiai RTV
Mától hivatalosan is engedélyezett a létszámkorlátozás nélküli gyülekezés szabad téren Szerbiában.

Zárt térben 500 fő a határ, és kötelező betartani a higiéniai előírásokat. A válságstáb korábbi javaslata ma lépett hatályba.

Szabadban az egyetlen megkötés, hogy tartani kell az egyméteres távolságot. Nagyobb létszámú sportrendezvények esetében a bejáratnál ki kell függeszteni a létszámkorlátozásra vonatkozó tájékoztatót.

gyülekezés
Szerbia
létszámkorlátozás
szabadban
válságstáb

Most

15:23, Frissítve: 16:50

Dulakodásig fajult a parlamenti ülés

Miután Aleksandar Vučić ismertette a Koszovóról szóló jelentést a köztársasági parlamenti képviselők rendkívüli ülésén, megkezdődött a vita a Pristinával folytatott tárgyalásokról.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.