Ugrás a tartalomra
Pixabay

Év végéig még 1000 egészségügyi munkás juthat álláshoz Szerbiában

2017-08-13
10:54
2017-10-04
12:20
2017-ben már 1644 orvost, ápolót és technikust alkalmaztak.

Az egészségügyi minisztérium és a szerb kormány célja, hogy olyan fiatal munkaerőt alkalmazzon, akik a jövőben sikerrel fenntartják az ország egészségügyi rendszerét – mondja Marko Ercegovac. A Szerbiai Klinikai Központ igazgatója hozzátette, hogy jelenleg a dolgozók összetételének átvilágítása folyik, és a közeljövőben meghatározzák a nyugdíjkötelesek számát, illetve azt, hogy milyen munkakörben hány fiatalt tudnak majd alkalmazni.

A Szerbiai RTV értesülése szerint a klinikai központok, a kórházak és az egészségházak már szeptemberben kiírják a pályázatokat az új munkahelyek betöltésére, illetve folytatódnak a specializációk is. (Szerbiai RTV)

egészségügy
új állások

Most

12:57, Frissítve: 13:43

Megjelent A 100 leg... céglista

A Szerbiai Kőolajipari Vállalat volt a legnyereségesebb 2016-ban, a Szerbiai Villanygazdaság a legnagyobb, a Bambi konszern kapta a legjobb minősítést az országban.
12:46, Frissítve: 12:57

Nem haladnak megfelelően a Brexit-tárgyalások

Az eddigi haladás nem elég ahhoz, hogy tovább lehessen lépni a jövőbeli kapcsolatok kérdéseit érintő második tárgyalási szakaszra - mondták pénteki brüsszeli találkozójukon a bennmaradók.

Népszerű

Új mentőautót kapott a Zentai Közkórház

Újabb mentőautóval gazdagodott a Zentai Közkórház, amelynek vezetője vasárnap vette át a járművet a zentai, a szolnoki és a halbestadti Rotary Clubok illetékeseitől.