Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fokozott ellenőrzés az autópályán

2021.08.14
12:26
2021.08.14
14:35
Forrás
Szerbiai RTV
Szeptember 15-ig marad a fokozott rendőri jelenlét az E-75-ös pályán, amelyen egyébként a turistaszezonban rengeteg autós halad át.

Aki éjszaka utazott a 10-es közlekedési folyosón, folyamatosan, minden pihenőnél villogó jelzőfényt láthatott. A rendőrök célja a baleset-megelőzés, a rend fenntartása, illetve a biztonságérzet fokozása. Az illetékesek azt mondják, az év első hat hónapjában csaknem 6 millió külföldi haladt át Szerbián, ugyanakkor elenyésző volt a szabálysértések száma, így elégedettek az eddigi adatokkal.

ellenőrzés
autópálya

Most

11:56

Casper Ruud harmadik a világranglistán

A norvég Casper Ruud a szöuli negyeddöntős búcsúja után a másodikról a harmadik helyre csúszott vissza a férfi teniszezők világranglistáján, melyet a spanyol Carlos Alcaraz vezet.
11:41, Frissítve: 11:48

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.
10:01

Itt a vénasszonyok nyara

Szeles idővel indult a hét térségünkben. Keddre azonban veszít erejéből a szél. A napsütést időnként az erősebben megnövekvő gomolyfelhők zavarhatják meg, helyenként még előfordulhatnak futó záporok.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.