Ugrás a tartalomra
Pixabay-Nottmpictures

Forgóeszköz-alapanyag beszerzésére írtak ki pályázatot Szabadkán

2022.05.20
14:50
2022.05.20
14:57
Forrás
Közlemény
Szabadka Város Önkormányzata az OTP Bankkal együttműködve nyilvános felhívást hirdetett forgóeszköz-alapanyag vásárlásra, 12 hónapos futamidejű, rövid lejáratú hitel igénylésére.

A teljes kamat évi 5,8%, melynek 5,3%-át Szabadka város társfinanszírozza, 0,5%-át pedig a hitelfelvevő fizeti évente.

A minimális hitelösszeg kérelmezőnként 100.000,00 dinár, a maximális összeg 500.000,00 dinár.

A mezőgazdasági termelő, illetve a hitelezett a hitelként felvett pénzt kizárólag forgóeszközök (vetőmag, szaporítóanyagok, műtrágya, üzemanyag, növényvédő szerek, munkaeszközök, gépek és építmények fenntartása stb.) és takarmány vásárlására fordíthatja.

Az igénylőnek az alábbi feltételeket kell teljesítenie:
- bejegyzett mezőgazdasági birtoka aktív státusszal szerepel a mezőgazdasági birtokok jegyzékében,
- állandó lakhelye Szabadka város területén van.

A szükséges dokumentáció:
    • kérelem jóváhagyás kiadására, amely igazolja, hogy eleget tesz a rövid lejáratú hitel igényléséhez szükséges feltételeknek (a Városi Közigazgatási Hivatal Mezőgazdasági Osztályának kell benyújtani, második emelet, 202/2 iroda),
    • igazolás arról, hogy a gazdaság a 2022. évben aktív státusszal szerepel a mezőgazdasági birtokok jegyzékében,
    • a kérelmező nyilatkozata arról, hogy legkésőbb a hitel jóváhagyását követő 60 napon belül bizonyítékot szolgáltat a Mezőgazdasági Szolgálatnak arról, hogy a pénzt a megfelelő célra használta fel (a számla fénymásolata a hitel tárgyát képező vásárolt eszközökre, az eredeti számla felmutatásával),
    • személyi igazolványának fénymásolata / chipes igazolvány kinyomtatott adatai vagy lakcímigazolás a rendőrségtől.

Az e célra rendelt összeg 2.000.000,00 dinár a kamat egy részének támogatására pályázónként, és a városi költségvetés biztosítja.

A szükséges dokumentációt is tartalmazó kérelem benyújtásának határideje az eszközkeret kimerüléséig tart. Bővebb tájékoztatás a Mezőgazdasági Szolgálattól kérhető a 024/626-739 telefonszámon, a kapcsolattartó Ivan Budinčević.

pályázat
Szabadka
mezőgazdaság

Most

18:23, Frissítve: 18:36

Ünnepelnek a martonosiak

Magyarkanizsa község egyik legrégebbi települése műsorsorozat keretében ünnepli fennállásának 100 éves, írott dokumentumokban is lejegyzett múltját.
16:23, Frissítve: 20:03

Állóháború, országos légiriadó

Az éjszaka folyamán több ukrán városból is robbanásokról érkeztek jelentések, és légiriadót rendeltek el az országban. Szeverodonyecket ugyan át kellett adniuk az oroszoknak, a szomszédos Liszicsanszkban azonban még kitartanak az ukrán erők.

Népszerű