Ugrás a tartalomra

Hivatalos: október 24-én megindul a személyforgalom Szabadka és Szeged között!

2023.10.03
15:40
2023.10.03
16:09
Forrás
Közlemény
A vonatok Szabadkán a teherpályaudvarról a gyalogos híd közvetlen lejárata mellett lévő vágányon, a Papp Pál utca felől a Lidl üzlettel szemben elhelyezett peronról indulnak és oda is érkeznek.

Erről tájékoztat a Kommunálisügyi, Energetikai és Közlekedési Titkárság.

A Szabadka-Zenta vonalon utazók már szeptember 29-e óta szintén a teherpályaudvarról indulnak és oda is érkeznek. A Szabadka-Zombor között közlekedő vonatokat egyelőre nem érinti a változás. A szabadkai vasútállomásról indulnak és oda is érkeznek - áll közleményükben.

vonat
vasút
személyforgalom

Most

07:19, Frissítve: 07:25

Ködös, borult, esős idő

Felhős, hideg, esős idő várható ma a délelőtti órákban, a csapadék viszont délutánra megszűnhet. Az alacsonyan fekvő tájakon havas esőre is számíthatunk, a hegyvidékeken pedig havazásra.
22:25

Mága Zoltán koncertezett Topolyán

A hegedűművész Pásztor Istvánnak, a Vajdasági Magyar Szövetség elhunyt elnökének emléke előtt tisztelgett az eseménnyel a Sarlós Boldogasszony-plébániatemplomban.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.