Ugrás a tartalomra

A holokauszt áldozataira emlékeztek Szerbiában

2017.04.22
18:41
2020.02.28
18:15
Az eseményen részt vett a szerb szociálpolitikai miniszter is
Az eseményen részt vett a szerb szociálpolitikai miniszter is. Aleksandar Vulin azt mondta, elmúlt 72 év, de az emberek kerülik az igazság kimondását. A politikus szerint a politikai korrektség és a kitalált, új emberi jogok miatt már szinte nem is tesznek különbséget az áldozatok és a hóhérok között. Vulin hangsúlyozta, Szerbia sohasem állt a rossz oldalon és nem szabad megengedni, hogy azt a történelmet, amelyet az ország bátorsággal írt, mások megmásítsanak. (Szerbiai RTV, kép: FoNet) Mesto: Beograd Datum: 22.04.2017 Dogadjaj: DRUŠTVO - ministar za rad, zapošljavanje, boraèka i socijalna pitanja Srbije Aleksandar Vulin na obeležavanju Dana seæanja na žrtve holokausta, genocida i drugih žrtava fašizma u Drugom svetskom ratu Licnosti: Aleksandar Vulin Mesto: Beograd Datum: 22.04.2017 Dogadjaj: DRUŠTVO - ministar za rad, zapošljavanje, boraèka i socijalna pitanja Srbije Aleksandar Vulin na obeležavanju Dana seæanja na žrtve holokausta, genocida i drugih žrtava fašizma u Drugom svetskom ratu Licnosti:
emlékezés
holokauszt áldozatai
Aleksandar Vulin

Most

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ki lett a parasztolimpia legjobbja?

Egy év kényszerpihenő után újra megtartották a Moholi Parasztolimpiát és Főzőversenyt, amely immáron hagyományosnak számító rendezvény a Tisza-mentén élő mezőgazdasággal foglalkozó emberek életében. Nagy volt az érdeklődés idén.