Ugrás a tartalomra

Jogosítványcsere elektronikusan házhoz szállítással

2021.02.02
20:53
2021.02.02
21:29
Forrás
Közlemény
Ezentúl elektronikus úton is igényelhetik vagy megújíthatják jogosítványukat a járművezetők Szerbiában.

A szerb belügyminisztérium új elektronikus szolgáltatását az eUprava portálon keresztül lehet elérni. Nemcsak a lejárt dokumentumokat lehet megújítani a honlapon keresztül, hanem jogosítványunkat házhoz is szállítják nekünk. A járművezetőknek lehetőségük van személyes adataik módosítására is név-, vagy lakcímváltozás esetében. A portál akkor is hasznos lehet, ha dokumentumainkat elveszítettük vagy ellopták azokat.

elektronikus
online
jogosítvány
járművezető
személyes
vezetői
Szerbia
eUprava

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Fitt percek a Pannon Televízióban

Új műsorral jelentkezik a Pannon Televízió. Nyáron sem maradnak mozgással kapcsolatos tartalmak nélkül a nézőink. A Fitt percek elnevezésű rövid átmozgató műsor részleteiről Kókai Mónika szerkesztő beszélt.
10:29, Frissítve: 12:00

Ma van a szerb rendőrség napja

A központi ünnepséget a Szerbia Palota előtt rendezik meg ma délelőtt, ahol többek között 1337 új rendőrtisztet avatnak - mondta Aleksandar Vulin belügyminiszter a Szerbiai RTV-nek adott interjújában.
08:52

Megfékezték a tüzet a čačaki Sloboda lőszergyárban

Erős robbanás rázta meg Čačakot szombaton 20 óra körül. Az erős detonációt több kisebb is követte. A robbanás a Sloboda lőszergyár területén történt. A keletkezett tüzet az illetékeseknek sikerült eloltaniuk. Éjjel nem volt újabb detonáció.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.
Horgos-2

Megnyílik az összes határátkelő

Megnyílik az összes határátkelő Szerbia és Magyarország között - jelentette be Facebook-bejegyzésében Pásztor István. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke azt írja, június 23-ától az összes határátkelő dolgozni fog a két ország között.