Ugrás a tartalomra
covid19.rs

Kétezer felett az új fertőzöttek száma, a válságstáb csütörtökön ül össze

2022.03.07
15:44
2022.03.07
16:00
Forrás
Pannon RTV
2231 új koronavírussal fertőzött személyt regisztráltak az elmúlt 24 órában Szerbiában - olvasható a hivatalos oldalon. Szerbia egészségügyi minisztere szerint az országban kedvezőbb a járványügyi helyzet.

Az elmúlt 24 óra alatt 2231 új  fertőzöttet regisztráltak Szerbiában. A www.covid-19.rs oldal tájékoztatása szerint az elmúlt egy napban 13 632 tesztet végeztek el a szakemberek. Elhunyt 26 személy, ezzel 15 463-ra emelkedett a kór szövődményeiben elhunytak száma. Országszerte 1 797 személyt kezelnek kórházban, közülük 83-an szorulnak mesterséges lélegeztetésre.

Csütörtökön ülésezik a szerbiai válságstáb - tájékoztat a szerb kormány. Az ülés 16 órakor kezdődik. Zlatibor Lončar egészségügyi miniszter nyilatkozata szerint az országban kedvezőbb a járványügyi helyzet.

koronavírus
koronavírus-járvány
Zlatibor Lončar
Szerbia

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:29, Frissítve: 16:15

Szörnyella de Frász Darth Vaderrel ropta

Farsangi táncházat tartottak a zombori Magyar Polgári Kaszinóban. A mulatságon a környék apraja és nagyja is részt vett. A gyerekek jó hangulatáról a Duhaj Zenekar gondoskodott, a szervezők pedig fánkkal és üdítővel is kedveskedtek a résztvevőknek.
14:23, Frissítve: 16:24

„Csak menni akarok tovább”

A folyamatos rendőrségi akciók sem tartják távol a migránsok egy részét Horgos környékéről. A falu melletti tanyákon továbbra is kisebb csoportokban rejtőzködnek az illegális bevándorlók.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.