Ugrás a tartalomra
Pixabay/shakilui

Kétszáznál több új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak

2022.05.28
16:52
Forrás
covid19.rs
217 új koronavírussal fertőzött személyt találtak egy nap alatt Szerbiában. 5203 tesztből lett ennyi pozitív.

Elhunyt egy újabb személy a vírus szövődményeinek következtében.

Időközben 200 alá csökkent a kórházban kezelt koronavírus-fertőzöttek száma. 190-en szorulnak ápolásra, 11-en lélegeztetőgépre vannak kapcsolva.

koronavírus
Szerbia
Covid

Most

18:30, Frissítve: 20:50

20 éves a Topolyai Múzeum

Az intézmény régészeti, helytörténeti, képzőművészeti tárlatoknak ad helyet, lehetőséget biztosít a korszerű tudományos kutatásokhoz, valamint számos programot szerveznek, amelyek minden korosztályt megszólítanak.
17:11

Ukrajna érvénytelennek tekinti a népszavazásokat

Ukrajna érvénytelennek tekinti a megszállt területeken az Oroszországhoz történő csatlakozásról szóló népszavazásokat, és továbbra is folytatja a megszállt területek felszabadítására vonatkozó erőfeszítéseit – közölte a kijevi külügyminisztérium.

Népszerű

Verbászi fiú a bravúros magyar válogatottban

Újoncot avatott a magyar labdarúgó-válogatott Lipcsében, a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, ahol egygólos győzelmet aratott a németek ellen. Az új játékos a mindössze 18 éves vajdasági fiú, Kerkez Miloš.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.