Ugrás a tartalomra
Tanjug/Archívum

Lassan rendeződik a repülőforgalom

2020-05-24
12:41
Forrás
Tanjug
Már Londonba és Bécsbe is indul gép, Zürich és Frankfurt mellett.

A már létező zürichi és frankfurti járatokon kívül ma még két helyszínre, Londonba és Bécsbe is indít egy-egy gépet az Air Serbia a belgrádi Nikola Tesla reptérről. Elkezdték árusítani a jegyeket Párizsba és Amszterdamba is. Ebbe a két városba május 31-én indulna repülőgép, azután pedig hetente egyszer, egészen június 14-ig. A tervek szerint az Air Serbia járatot indítana New Yorkba is június 6-án, 13-tól pedig hetente kétszer repülne a tengerentúlra. A régióban az első gép Ljubljanában szállna le május 29-én, azután pedig fokozatosan máshova is repülnének a szerb repülők.

repülés
Air Serbia
járat
Belgrád
Nikola Tesla repülőtér
Bécs
Frankfurt
London
Zürich
repülő

Most

Népszerű

Megtalálták a csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.