Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Más útvonalakon közlekednek az autóbuszok

2022.08.15
12:19
Forrás
Pannon RTV
A Subotica-trans autóbuszai az útlezárás miatt kénytelenek más útvonalakon közlekedni. Hivatalos értesítést még nem kaptunk, csak néhány információt.

Eszerint a 16-os és a 6-os vonalon a lezárt útkereszteződést elkerülve a buszok a Jovan Mikić utcába fordulnak le és a Majsai hídon keresztül jutnak el a célállomásra. Az 1-es és 2-es járaton közlekedő buszok a Kumičić majd a Matija Gubec utcán keresztül haladnak a Lifka megállóig, és onnan folytatják útjukat a célállomás felé. A külvárosi és távolsági járatokon utazók legbiztosabb, ha a főbuszállomáson várják a buszt, ha a városközpontból szeretnének indulni.

autóbusz
Szabadka
útvonal

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:58, Frissítve: 20:24

Falunapot ünnepelt Adorján

Színes programsorozattal várták a szervezők a helyieket. Adorjánon1998 óta ünnepelik a falunapot, akkor volt ugyanis a település 800 éves.
18:30, Frissítve: 20:08

Szüreti napok Horgoson

Változatos, ünnepi és szüreti programsorozattal várták a látogatókat pénteken és szombaton Horgoson a 32. Szüreti napokon, melyet a Juvenior Polgárok Egyesülete és Horgos Helyi Közössége, közösen szervezett meg.
17:29, Frissítve: 20:18

Kettő az egyben sport a lovasíjászat

Az adai Lovasvölgyben szerveztek először hivatalos lovasíjász versenyt az országban. A több fordulóból álló esemény célja az volt, hogy a térségünkben jelenleg kevésbé ismert sportra felhívja a figyelmet, egyben megszerettesse azt a közönséggel.

Népszerű

Súlyos közúti baleset a határátkelő közelében

Szerencsétlenség történt az Újvidék-Horgos autópályán, a határátkelőtől 2 kilométerre. A baleset 15 óra körül történt, egy személy elhunyt - erősítették meg a szerb közmédiának az illetékesek.