Ugrás a tartalomra
Pixabay/Anestiev

Meddig kell még hordanunk a maszkot?

2021.05.10
11:41
Forrás
Pink TV
Július előtt nem valószínű, hogy lakodalmakat lehet tartani Szerbiában - nyilatkozta Mirsad Đerlek a Pink TV-nek.

Az egészségügyi államtitkár kiemelte azt is, hogy 3-6 hónapig még biztosan szükség lesz a maszkok viselésére, hiszen a koronavírus továbbra is jelen van. Vigyáznunk kell egymásra, hiszen sokan valamilyen egészségügyi dolog miatt nem vehetik fel a koronavírus elleni védőoltást, ők továbbra is veszélyeztetettek - mondta Đerlek.

maszk
koronavírus
Mirsad Ðerlek

Most

22:56

Olaszország-Svájc 3-0

Az olasz labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte Svájc csapatát Rómában, az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel a nyolcaddöntőbe jutott.
20:17

A 6 hónapos Boško segítséget kér

Boško 2021. január 14-én született Újvidéken. Három hónapos volt, amikor a szüleinek feltűnt, hogy nem a korának megfelelően fejlődik. A vizsgálatok után jött a diagnózis: SMA1 - gerinc eredetű izom atrófia, 1. típus.
17:28, Frissítve: 19:53

Nyílt napok a szabadkai ATB Severben!

A szabadkai ATB Sever vállalat minden szerdán 12 órától nyílt napot szervez, a Mágneses mezők 6-os szám alatt található üzemében. A nyílt napok célja, hogy az érdeklődők megismerjék a vállalat nyújtott álláslehetőségeket.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.