Ugrás a tartalomra
Infobiro

Megalakult a tartományi rendkívüli helyzetekkel megbízott törzskar

2020-12-02
14:13
2020-12-02
18:31
Forrás
Közlemény
Vezetőjének Igor Mirovićot, a tartományi kormány elnökét választották.

A törzskar feladata a tevékenységek követése, koordinációja és irányítása rendkívüli helyzetek esetén a tartomány területén. 

A Tartomány Kormány ülésén döntés született még a Törökbecse községben található bocsári Hertelendy-kastély felszereléséről 44,6 millió dinár értékben. 

A nagybecskereki idősek otthona számára 15 millió dinárt különítettek el a konyha felújítására, Fehértemplomon pedig 16,6 millió dinár értékben pénzeli a tartomány a helyi iskola tornatermének újjáépítését. 

Pénzeszközöket különítettek el az adai Cseh Károly Általános Iskola fűtésrendszerére és más oktatási intézmények energiahatékonyságának növelésére is.

tartományi rendkívüli helyzetekkel megbízott törzskar
Igor Mirović
Nagybecskerek
Törökbecse
Ada

Most

22:55, Frissítve: 07:16

Visszatér a Közügyek

A Pannon Televízió hírháttérműsora hétfőtől hétköznaponként 18 óra 5 perctől lesz látható a csatornánkon. A szerkesztők, a műsorvezetők és a készítők már készülnek a kezdésre.
19:30

Elhunyt Mira Furlan

66. életévében elhunyt Mira Furlan horvát színművész, aki az egykori jugoszláv filmgyártás és színjátszás megkerülhetetlen alakja volt. Számos feledhetetlen alakítást hagyott maga mögött.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Egyre kelendőbbek a palicsi ingatlanok

Elsősorban a turisztikai beruházásoknak köszönhetően megnőtt az ingatlanok iránti érdeklődés Palicson. Az épülő wellness-központ egyre több belgrádi és más szerbiai városból, sőt külföldről érkező családot vonz a településre.